- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
Szellem. #54559 üzenetére
Előre bocsátom, lehet elfogult vagyok, bocs! Mielőtt olvastam a HSZ-edett LiLxWaYnEx #54545-re akartam reagálni. Pár másodpercre felajánlja a user számára a választást. Egyébként fogalmam sincs, mi az anki.exe, Googlezni, meg fáradt és lusta vagyok, ezért is bocs!
De gondolom, hogy egy ártalmatlan, közkedbvelt alkalmazás!
Írni akartam, hogy a haladó user hozzáadhatja a kivételekhez. A kevésbé haladó számára marad a nemrég tárgyalt 'Karantén újravizsgálásának' esete!
Amit viszont a Black Ops. 3-ról írsz, az tényleg 'agresszív' viselkedése a proginak!
Én még szerencsére nem futottam bele hasonlóba és nem is szeretnék!
3 hónap múlva jár le a licencem, ha most kellene döntenem a hosszabbítást választanám. nem tudom, hogy addig történik-e olyasmi, ami végképp meggyőz a váltásról...(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged