Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
seneca07
tag
Sziasztok, tudom, hogy már unásig vagytok ezzel a kérdéssel, de én mostanában nem tudtam naprakészen olvasgatni a topik-ot, ezért megkérdezem. Kaspersky IS, vagy Emsisoft? Emsit használtam, régebben több éven keresztül Kasperskyt, de mintha most az Emsi idönként fogná a böngészöt, lassítja a böngészést. A Kasperskyt megbízhatóbbnak gondolnám, de itt a topikban eléggé lehúztátok, mondván nem fejlesztik eléggé, rossz az ügyfélszolgálat, stb. Szóval, melyik kergetö az optimálisabb? A konfig: i5 7200u 2,9 Ghz, 12 gb. ddr4 ram, ssd, win 10. Elöre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OpenWRT topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest