Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Szellem.: Lamzu MAYA X gamer egér! Az egerek Lamborghinije.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #50444 üzenetére
Véleményem szerint, nem sok értelme van. Eset esetében emlékezz vissza, hogy nem is olyan régen javasolták, hogy az SSL ellenőrzést kapcsoljuk ki, mert lassította a böngészést , de nagyon.
Nem hinném, hogy ennek a kikapcsolás fertőzéshez vezetne. Amit letöltesz, vagy lejönne onnan, azt a fájlvédelemnek meg kell fognia!
Mellesleg anno az AVP-nek sem volt webvédelme, és ahogy letöltöttem valami a cracks.a... oldalról (igen, jól olvastad, anno még kezdő koromban használtam ilyet)azonnal megfogta.
(#50447) Pano: Odatettem a mosoly jelet a végére.
Én már nem vagyok elfogult, de érzelmi alapon kötődöm, meg megszokásból. Akkor pihend ki magad.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest