Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz ErosenZold #3821 üzenetére
Registar Registy Manager Lite. Amúgy én az IS részét használom. Auto pilot off és az auto scan off. Nálam a youtube-ot nem lassítja igaz én Firefox 3.5.18 használok nekem bevált. Amúgy tiszta rendszerre telepítettem. Ma pl valaki akart port scan-t csinálni rögtön jelezte és blokkolta is. Minimálisan lassult a rendszer érts a boot idő megnőtt mivel Boot Scan-t csinál. Ram fogyasztás minimális, nem volt fagyás nem omlott össze semmi. Komolyan a BD-t mumusként tartják és riogatják vele az embereket pedig nagyon jóra sikeredett a 2012-es verziók. Még valami most néztem meg a BD IS mennyi a registry bejegyzése kapaszkodj meg nem kevés mint 337635
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- GTA V
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest