- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
gerlaip
addikt
ProfinetComputer. Ott vettem a gépemet.
A jó bolt legfontosabb ismérve, hogy ne legyen drága, és az is hogy a hozzá nem értőket ne b@sszák át a palánkon. Ja és 53 ezerért (bruttó) lehet náluk Sapphire Radeon 9800LE-t venni. :))
Ez sem utolsó szempont. -
isto
újonc
Én tudom hogy hogy mennek a dolgok, ti persze a pult másik végén másképp láttok mindent. Fikáztok itt minkent, pedig ha egy kicsit normálisabban álnátok a dolgokhoz és nem rögtön azzal kezditek hogy a pultot aprítjátok , akkor az ember mindjárt másképp áll az ügyfélhez. Nem kell rögtön ellenségeskedni , az senkinek sem jó, el lehet intézni mindent normálisan is.
-
Mosqu!to
addikt
Herta Számítástechnika
elég olcsók(bár van ami kib@szott drága nálunk, de amit ők importálnak az olcsó!) és kedvesek, ha a procim nem tetszik, mert nem eléggé húzható, bemegyek, megmondom hogy szeretnék ebből másfajtát mert nem eléggé húzható, és elémböknek 10 darabot, és válasszak, ingyen és bérmentve. sőtt haveromnál megcsinálták azt is hogy vett ott 1 gépet 1 éve, már ''elavulni kezdett'' és bevitte a gyerek, mert volt valami problémája, azt megcsinálták, és megkérdezte hogy visszaveszik e valamilyen összegért, úgy hogy vesz másikat, és visszavették az 1 éves gépét az akkori árakért, amikor azt a gépet vette, és ezt levásárolhatta az új gépben. szal gef mx440 -t vitt be, és 20000 ft-ért vett ti 4200-at!
én itt vásárlok ha van náluk ami kell:) -
Mamma
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy boltot, ahol tuning alkatrészeket, hűátőket, házakat, kiegészítőket árulnak.
Sajnos a pontos internetes címét nem tudom, de valami overlock.hu!
Valaki segítsen! -
isto
újonc
A Mistral a legjobb és kész. ;C
-
eper-fa
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #28 üzenetére
jaja, a User's az nagyon korrekt sztem, még soha semmi baj nem volt velük, pedig nem kétszer vásároltam ott...
-
A TAHÓ
csendes tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, milyen volt az a kioktató hangnem, (szó szerint)illetve mire lett volna szükséged.
Az indokom egyszerű: valszeg én voltam a vonal másik végén, vagy a kollégám, és roppantúl kiváncsi vagyok mire gondolsz a kioktató hangnemmel?
Mert, abban nem kételkedem, hogy a lényege ez volt, bár azt kétlem, hogy a várni pár hetet, illetve a méltóztatunk szavak elhangzottak volna.
Üdv mindenki! -
simonzé
addikt
Én Nyíregyházán és Debrecenben mozgok. Sok boltban jártam már, de igazán korrekt helyet nem találtam. Van ahol értenek hozzá, van ahol ''akciós áron'' adják a cuccot, van ahol szolgálatkészek, de a három egyben sehol sincs meg. Én valamennyire konyítok a témához, tudom mit keresek, és nem hagyom magam megvezetni.
De mit csinál a lamer, aki azt tudja, hogy ''hatvannégy megás a vindózom''??? -
JaniS
senior tag
Ez most reklámnak minősül vagy sem...? Mindenesetre egyik cégnek sem vagyok az alkalmazottja, csak már vásároltam tőlük és a topicindítónak meg segítség.
MagiComp: Dende nevű srác a fórumon és itt a PH-en is segít, készséges. Kiszolgálás korrekt, ár is az.
AliensComputer: Itt is segítőkészek, lehetett stepping után bogarászni + még egy pozitív tapasztalat, hogy a netes árlistán olcsóbban szereplő cuccot a netes árlista alapján is fizettették.
Meg még van egy, de azt nem fair leírni, mert velük üzleti kapcsolatban állunk, ezért vannak kedvezmények.
JaniS -
bLaCkDoGoNe
veterán
én a jó boltokhoz hozzá tenném még az User's-t.
-
rog
addikt
pedig van ilyen is:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9960[/L] -
ZCoyote
őstag
Állati hosszú történet.Röviden: 1 hónapon belül 2* vittem vissza 1 bruttó 12k pendrájvot. 1* megcsinálták, jó volt. Aztán 2* azt mondták, hogy nem garis mert sérült a matrica. A sarkából leszakadt 1 db. minden szám és írás látszik. Mondtam, mivel a nyakamban hordom ezért lehet, hogy sérült. Azt mondták zacskózzam be és úgy a nyakamba. Mondtam nekik, hogy ugye ez szerintük is nevetséges. Nem volt az. Ezek a f@szok azt hiszik, hogy megpróbálok szétszedni 1 pendrájvot hátha meg tudom javítani 1 csavarhúzóval. Most ott tart, hogy méltányossági alapon visszavették hátha a gyártó kicseréli. Ez volt már 3. hete? Bocsi, de tényleg ez a rövidebb verzió:(((
-
beeboy
addikt
Véleményetek szerint mitől rossz egy bolt?
csináljunk egy listát :D
pl. garancia - kopasz k*cs*gök akarnak elküldeni? stb. -
ZCoyote
őstag
Személyes vélemény: A legjobbat nem tudom, de a legrosszabb a m*stral(csupa kisbetű)
-
beeboy
addikt
Nem próbáltak rábeszélni semmire, egyszerűen közölték velem hogy mit képzelek én, hogy azt hiszem hogy ez és ez majd itten porosodik.
hidd el, nem írtam volna ide ha nem lett volna tényleg sértő.
a másik az hogy miért beszélne le?
''ha a marhának ez kell, vigye, több a haszon rajta''
legalábbis akivel beszéltem az kb. ilyen stílusban gondolkozhat -
beeboy
addikt
az e-connect-ről:
Felhívom őket, árlistán 1 nap szállítással van jelölve a cucc.
Erre ''valaki'' KIOKTAT szó szerint, hogy mit képzelek én, hogy ilyen drága cuccot nem tartanak raktáron, és tessék várni pár hetet, amíg úgy nem gondolják hogy méltóztatnak hozni egyet. -
Ye_Nő
tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9937[/L]
A jó boltok topicja -
Ye_Nő
tag
Bár nem szokásom, most mégiscsak muszáj ideírnom házigazda-társaim jelszavát:
''Használd a keresőt!''
(FŐKÉNT AZÉRT, MERT MÁR _TÉNYLEG_VAN!!!) :) -
AND1
őstag
Nincs olyan sztem hogy legjobb bolt....ez tutira szubjektiv. Mindenkinek más jön be. Olyan helyen meg még nem voltam ahol mindent lehetett volna kapni. Vagy ez van, vagy az, vagy bunkó a kiszolgálás, vagy rendes, stb...
-
válasz
Penge Borisz #1 üzenetére
ja, talán nagyon messze mögöttük ott kullog az Aliencomputers, de aztán tényleg nincs több.
-
maniac
senior tag
válasz
Sztem ebbol flame lesz. Ajanlok vmit: http://www.depo.hu/ itt mindig a legjobbakat kitudod nezni. Sok szerecsendiot hozza :D
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
E-Connect, Magicomp
-
E-Connect vagy a Magicomp. Ennyi. Nincs több. :(
-
Keitaro
addikt
Már látom, hogy egyesek támadni fogják ezt a topicot és jönnek majd a különböző érvek :(
Én mindenesetre mailben mindjárt elküldöm, hogy én kiket ajánlok -
Penge Borisz
tag
Vidéki vagyok és gépvásárlás előtt állok.Úgy gondoltam, hogy az új gépet a fővárosban fogom megvenni, a nagyobb válszték miatt.Ebben kérném a segítségeteket, hol érdemes vásárolni.Melyik a legmegmegbízhatóbb bolt, ahol értenek is hozzá és nem vágnak át.Köszi a segítséget.
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VoLTE/VoWiFi
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest