Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
De nem sokáig mert megsülünk ebben a melegben.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Persze, hogy él...

-
(Darkwood)
őstag
Ez a topic még él?

-
JasonD
aktív tag
Ma is jó meleg volt (csak ne szűnjön
)! Ámen. -
Deathjay^
tag
Most nálunk kezd elviselhető lenni az idő. Igaz ablak még zárva a szúnyogok miatt. Nagyon nem szeretem a vérszívókatb

-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Gépemnek se tetszik ez a hőség, ha felrakom a gépház oldalát, akkor túlmelegszik és lefagy/újraindul az egész, de lassan már velem is ez lesz.

-
Tomics
addikt
Szobába 33 fok, kint 30
Forró levegőt lélegzek be, nagyon rossz, nem tudom megint hogy alszok...
A ventilátor sz@rt se ér... -
Eagle16
addikt
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Ez biztosan hatékonyabb, mint az én bambuszrolóm

Nálunk a roló mögött is forró az ablak... -
aphra2
senior tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
De rés van a pajzson

-
Tibike24
aktív tag
sziasztok

Miskolcon esett az eső már csak 29C van a szobába majdnem fázok 38 után most

-
mephi666
nagyúr
kedvenc viseletem: zárt cipő, hosszú nadrág és kapucnis pulcsi... ha melegem van, felgyűröm az ujját, ha esik az eső->ott a kapucni, a szelet is elég jól felfogja... nagyon praktikus... ha pedig nincs meló és hűvös van, akkor pár feles pálesz felmelengeti az embert...
ma és holnap is még séta lesz haza a melóhelyről... szerintem jobb lesz, mint a tegnapi... tegnap a cégtől felmartam egy fél literes ásványvizet, hogy kell a védőfolyadék és nagyon jól tettem
de legalább ma a zápor kicsit lehűtötte a levegőt... -
No fene, beindult a totyik

Nálunk annyira meleg van, hogy nagyon. 2 gép fűti a lábam + süti a fejem a nap. Egyszerűen csodálatos

-
tildy
nagyúr
Egy darabig le lehet vetkőzni, node munkahelyre csak nem jöhet be az ember egy szál bikiniben vagy ala nature. Najó ha olyan a munkahelye (aktfotózás pl...) ....
albérlet szerencsére északi fekvésű, ráadásul földszinti lakás, tegnap 26 fok volt a legtöbb, ma reggel 24-25 fok. Remélem így is marad.
(ventilátort be sem kapcsoltuk) -
legiaap
félisten
Én azt mondom, hogy inkább hideg legyen mint meleg.
A hideg ellen mit tesz az ember?
Rétegesen felöltözik.
De a meleg ellen mit tud tenni?
Rétegesen levetkőzik?

-
brumesz
aktív tag
ja
.
.
.
vagy azért illene valami mást is ideírni?ok
retekmód meleg van itt, szakad rólam a víz és a levegő is full párás. amúgy Budapestről írok/beszélek
-
Wasquez san
csendes tag
Meleg van VÉGRE

már kezdtem unni az álladó hideget...
mellesleg inkább meleg legyen (árnyékban 35c) mint hideg+eső.
érdekes 1ébként hogy 30c fölött mindenki elkezd nyafogni... én csak 29 vagyok de emléxem még az átkosban nem voltak ilyen problémák... mostmeg... légkondi nélkül el se indulnak a humánok...sztem egyébként a nyarunk az kontinentálisról átment mediterránba (jó 5 év kellett hozzá)
kár hogy a telünk meg mindig minuszos.
-
Borify Péter
aktív tag
itt ma rettentően

de ez jó....
-
mephi666
nagyúr
laktam én is 5/5-ödiken még pár éve... ott halál volt a nyár... azóta 5/2.-ra költöztem... elvileg ennek a lakásnak rosszabb a fekvése, mert amíg odaát kb reggeltől délutánig sütött rendesen a nap, itt kb 11-től estig... és mégis sokkal hűvösebb a lakás
igaz sokat tesz hozzá, hogy amott reluxa volt, itt pedig redőny van, amit leengedünk ilyenkor szinte teljesen, amikor nem vagyunk otthon... öröm a majd 40fokból bemenni a jó hűvös lakásba délután 
-
Eagle16
addikt
Most 30 fok van a szobámban.
Délután 34-35-ig is felmegy, szóval aki a 27-28 fokban "hűsöl" és melege van, az gondoljon arra, hogy valakinél sokkal rosszabb a helyzet
Este aludni sem tudtam. -
aphra2
senior tag
Kint árnyékban hőmérő szerint 36, szobában 25 fok van, estére felmegy 27-re, az nV chip-es ATX hőközpontnak köszönhetően
,
Csak azt nem értem ,hogy télen ezt a +2 fokot miért nem érzem a szobába
-
tomcsi23
veterán
Hát ma aztán

-
cherilady
tag
Ez már nem meleg ez már forróság

Még jó h a légkondis irodában kilehet bírni
De hazafele a metron meg meglehet fulladni -
mephi666
nagyúr
ásványvíz vagy tonik lesz szerintem... az biztat, hogy otthon ilyenkor majdnem teljesen leengedjük a fehér redőnyöket és olyan kellemes hűvös van a lakásban, hogy öröm hazamenni
annyira engedjük le a szobában, hogy asszony virágai kapjanak azért fényt... annak ellenére, hogy kb 11:00-tól estig besüt a nap a lakásba, annyira nem meleg szerencsére... hétvégére meg veszek majd sok-sok sört
kb 1hónapja vettem 1tálca hb-t meg nyaralásra 12üveg (literes) löwenbrau-t és még 1 hb van... jól beosztottam (igaz nyaraláskor vendéglőkben is fogyasztottam rendesen) az a legjobb ebben a nagy melegben, ha beülhet az ember a kellemes hűvösbe 1-2 jéghideg sörrel... nem is kell több 
-
Psychonaut
veterán
Tegnap este (10 körül) 30 fok volt a szobámban, befűtött a 2 gép.

-
sbiii
csendes tag
válasz
Borify Péter
üzenetére
Mondjuk itt még nem, mert az Én szobám délelőtt a hűvös oldalon van. De délután... Akkor indul a banzáj...
-
Borify Péter
aktív tag
hát iegn..itt is meleg van

hálisten
-
mephi666
nagyúr
kemény az idő... főleg, hogy ezen a héten minden nap gyalog járok haza a munkahelyről (40perc séta, ebből kb 15-20perc árnyékmentes helyen) tegnap is húzós volt, ma viszont gyilkos lesz szerintem a hazaút... folyadékot kell útközben szereznem, hogy kihúzzam... valami jó cukros műlöttyöt, hogy legyen energy...
-
juliabrilke
veterán
Huh!
Most néztem az időjárás jelentést.
Na ma lesz rohadt meleg. 
-
vwpolopg
őstag
Rohadtul meleg van, és ez csak rátesz egy lapáttal arra, hogy amúgy is rosszul vagyok.... megyek beköltözöm a fagyasztóba...
-
juliabrilke
veterán
Már megint rohadt meleg van.

-
tomcsi23
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
Akkor majd előkerül a "meleg van" fokozása. S ennek megfelelően, új topik is nyílik qrv* meleg van, vagy esetleg 'szott meleg van címmel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cherilady
tag
Én meg benn voka melóban egy kis irodában! Rohad meleg van! Légkondi is van és ba...ák bekapcsolni :S
-
-
zsolt1129
addikt
Meleg van,nagyon

-
tegnap meg ma megtettem eg oda vissza oroszlány-tiszaújvűros utat. a vonaton tényleg tud kurva meleg lenni

-
vergilx
őstag
Ejj bazzeg milyen jót grilleztünk az udvaron délután.Kib@szott meleg volt,főleg a teraszon!
Most is meleg van,qrvára fűtt a gép
Nem baj 1 jó hideg sör mindent megold/ott

-
ngabor2
nagyúr
errefele ma elviselhető volt a hőmérséklet. nem csak a lakásban, de kinn is.
-
ToBeY
nagyúr
Nagy elmés topic kb olyan mint múltkor valamelyik okos nyitott "kinek hányas a lába"....

És kiba meleg van itt is.

-
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Az semmi, nálunk 32C volt délben...

14adam: én szintén megyek, szintén holnap
Te konkrétan hova? -
Csakénvagyok
őstag
Nagyvárad, 19:54 25 C
szerk: Tomcsi23 Persze![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#40) Fecogame : Most, perpil
-
Bikerman
aktív tag
ajánlom azoknak a figyelmébe, akiknek melege van, és neked is az alábbi topicokat. különösen ajánlott a 2., 4., 5., 9. topic. oda is le lehet írni, hogy meleged van, csak nem lesz annyi hsz-ed átszámítva, és nem sokan fogják látni, hogy meleged van.
-
14adam
addikt
Én meg holnap megint megyek a balatonra
Remélem,hogy meleglesz,mert úgy jó strandolni 
-
R
senior tag
iqtopicv2000

-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nem, de azért többségben összefügg, nem?

-
biker
nagyúr
nem a meleg a baj, hanem a pára. 70% feletti kint is

-
Barney™
aktív tag
én kétszer 4cl jéghideg mézes-ágyas házipálinkával varázsoltam elviselhetőbbé nemrég ezt a csodálatos, meleg szombat délutánt

-
MmDorian
őstag
már ne haragudj, de szerintem te nem vagy normális.
miért kell lehurrogni egy fáradt gőzös topicot, ami aktuális ? pl, amikor elolvastam a topic címét én elkezdtem sírva röhögni, szerintem poén, akinek nem tetszik az nem olvassa.
és ez persze nem csak neked szól, hanem a többieknek is, akinek nem tetszik.
-
Bikerman
aktív tag
kezdenek elszaporodni a nyárral az értelmes topicok. mindenki teljesen megfő az agya.

mod.: látom nem csak nekem nem tetszik. persze ne vegye magára a topi szezője...... najó vegye igenis magára.
amúgy nem, mindenki ilyen hülye ebben a melegben. kivéve én.
én okos is vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nem értem, hogy a moderátorok miért hagynak meg minden xart.
Tessék, most is nyílt megint valami nyomi sorozatnak topic, tiszta vicc. -
Most voltam kint napozni, és képzeljétek:
Meleg van

-
Boxer001
veterán
Még egy értelmes topic. Nem baj, úgy is van már sok ilyen "okosság".
Meleg van, hihetetlen ezt így leírni nyáron.
-
Snowy_owl
őstag
Meleg van. De tényleg. Fél napon keresztül esik az eső aztán fél napig k**va meleg van. Ez így megy már napok óta.
MELEG VAN!
-
AMD Power
titán
Ez az idő klíma nélküli kocsiban az igazi....

-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Esetleg legyen kánikula topik is?

-
juliabrilke
veterán
Itt is jelezném, hogy rohadt meleg van.

Bár a sörhűtés megfelelően hűti az alkatrészeket.

-
Nyitottam egy "Meleg van" topikot, ilyen még úgy sincs.
Jó beszélgetést, és hűsölést

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)! Ámen.

ma és holnap is még séta lesz haza a melóhelyről... szerintem jobb lesz, mint a tegnapi... tegnap a cégtől felmartam egy fél literes ásványvizet, hogy kell a védőfolyadék és nagyon jól tettem
de legalább ma a zápor kicsit lehűtötte a levegőt...

.

én okos is vagyok.