Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hát a csatornanézésre nem tudok mit reagálni, épp ezt mondom én is, hogy nincs jobb a forzánál, szóval itt most te nem nézed a megfelelő csatornát.
Azért nem ártana, mert az 5. rész érezhetően lépett vissza tartalomban és a bugokat is egyre inkább megengedik maguknak, pedig javíthatók lennének.
Ha lenne konkurenciájuk, kénytelenek lennének "fejlődni", és nem kényelmesednének be és nem tartanának jó ötletnek kiadni újra egy hot wheels dlc-t, mert az milyen jó volt legutóbb is, pláne úgy, hogy duplázták/triplázták a DLC-k megjelenési idejét is az elődökhöz képest. Az emberek azt hitték majd kapnak valami nagyot biztos... hát kaptunk.
És sajnos ez valószínűleg változni sem fog, amíg nincs egy épkézláb konkurenciája, ráadásul az sem túl bizalomgerjesztő, hogy a fejlesztőgárdából is jó páran leléceltek. -
Felesbandi
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
FH szeria reszben azert is ver le mindent, mert nagyon gyenge a konkurencia. Erosebb konkurencia mellett talan a PG csapata is jobban megeroltetne magat.
FH1 kivetelevel az osszes resszel jatszottam, meghozza nem is keveset es bar jelenleg a legjobbak a kategorian belul, nagyon sok hibajuk is van.
Csak hogy par peldat mondjak FH5-bol:
-katasztrofalis AI (errol rengeteg videot talalhatsz)
-nincs ranked
-nincs erdemi elorehaladas, mert tulzottan jutalmaz a jatek
-nincs sportszerusegi ertekeles, igy barmikor kifoghatsz lokdosodo ellenfeleket online
-ha valaki checkpoint elott kozvetlen meglok, onhibadon kivul bukhatod az egesz versenyt
-sok varakozasi ido (versenyek kozott, vagy online verseny inditasakor, mar ha bedob)
-cross country futamok eleg random modon tudnak kibabralni a jatekossal (pl. tokeletes ugratas utan foldreerkezeskor neha random lelassul az auto)Azert ezek kozott vannak eleg komoly hibak es biztos vagyok benne, hogy lenne meg mit hozzatenni ezekhez. Es ennek ellenere jelenleg ketseg se fer hozza, hogy a FH5 a kategoriajanak csucsa. Azert csak nem artana, ha lenne erdemi konkurenciaja, hogy ezeken a teruleteken nemi elorelepest tapasztalhassunk.
-
Wesder
titán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Engedd el. Azt se tudja merre van arccal, vagy csak szimplán troll.
-
melega
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Xbox Series Xre nincs pénzem.
Azért a ps 4-5 öt választottam mert az exkluzívokat ott jobban szeretem.
Kedvenc exkluzívok amik soha nem lesznek Xboxra:
Bloodborne pegi 16
God of War széria pegi 18
Ghost of Tsushima imádom pegi 16Amikkel még elvagyok ebben a sorrendben:
Uncharted 1,2,3,4 Lost Legacy pegi 16
Horizon Zero Dawn, Forbidden West pegi 16
Last of Us 1,2 pegi 18
Days Gone bár az nem nagy durranás pegi 18
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hobby elektronika
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus rog ally X + 2db dock + 512GB micro sd
- Eladó playstation 2-t keresek!
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás! +3 hónap Gamepass
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- AC III Remastered és TLOU I Ps4 játékok együtt
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest