Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Szerintem neked konkrétan hazudtak. A lakossági hulladékudvar köteles az ilyen lomokat is átvenni. Én az ország 2 pontján szoktam járni baranyában és pest megyében. Baranyában rendesen méregetik és vezetik amit leadsz, pest megyében nem méregetnek.
Mind a két helyen meg van adva, hogy mit hova kell tenni. TV-t, régi hifit, nem működő szétrozsdált gázkészüléket, beszáradt festéket, régi növényvédő és permetszereket, bútordarabokat, sittet, csempét, csatorna és bádogaprólékot, pudvás tetőlécet mindent bevettek.
3 vagy 4 nagy doboz régi edényt vittem el nagyszüleim házából tavaly, használhatatlan volt már, lyukas vagy lyukadás közeli állapotban pattogó zománcal fedő nélkül. Nem éri meg javíttatni, nem is nagyon van már aki ilyesmivel fogalkozna. Egy szót nem szóltak, csak mutatták, hogy oda tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest