Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
Az miert van, hogy full screen -re valo valtaskor a kep szeleinek összebb ugrik a kep?
Madvr valtja a frekit...Eddig jo volt.
Mi lehet a hiba oka?
Nem talalok semmi rendelleneset... -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Đobostorta
üzenetére
Ha esetleg tudod nézd meg Video Downloadhelperrel is, az egybe szedi.
Viszont ha a videónak és az audionak is ugyan az a neve (kivéve kiterjesztés) akkor az MPC automatikusan megnyitja neked ha a videót megnyitod. (Legalábbis a beépített audio-váltó szűrője).
Valamint streamelheted is SVP Tube-bal.
-
Fandango
veterán
válasz
Đobostorta
üzenetére
Nalam ilyen problema nincs, IDM-et hasznalok a letolteshez.
-
Đobostorta
tag
válasz
Fandango
üzenetére
Csak az 1080p videók esetében van így, illetve talán bonyolultabb, általában az adott videónál elérhető legjobb minőség esetén. Mindenesetre én FlashGot-ot használok a letöltéshez, és már vagy másfél van, hogy ha letöltöm az 1080p-t, akkor nincs hangja, külön le kell tölteni hozzá.
-
Fandango
veterán
válasz
Đobostorta
üzenetére
Ez mióta van így, mert erről még nem hallottam, de ha haza megyek megnézem.
-
Matthewus
őstag
válasz
Đobostorta
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb "összemergelni" a kettőt?
-
Đobostorta
tag
Helló.
A YouTube-ról letöltött 1080p videókat szeretném lejátszani, de ugye most már nem érhető el egyben a videostream, csak külön a kép és külön a hang. Azt meg lehet oldani valahogyan, hogy az MPC-HC megjegyezze, hogy ha egyszer megnyitom együtt a két streamet - kép és hang -, akkor legközelebb is automatikusan társítsa őket?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Én most direkt megnéztem és nálam is ez van, de csak EVR-CP renderelővel. VMR9-ben próbáld meg, úgy szinte azonnal megnyitja. Valamint ha élsimítás be van kapcsolva az baromira leterheli az egész MPC-t.
Nagyjából ennyi. Ha ezek után se megy akkor nézd meg milyen szűrőkkel akarja megnyitni, mert nem kéne LAV+ffdshow+afenesetudjamégmivel egyszerre 'dekódolni' egy képet
-
Fandango
veterán
Mivel az MPC-HC uj audio rendererje meg varat magara sajnos, a jelenlegi pedig hibas, viszont szeretnel WASAPI modot, bit exact outputot, annak van egy trukkje. Az MPC-BE audio renderert kell kulso preferred filterkent hasznalni.

-
Fandango
veterán
válasz
Antigabo
üzenetére
Akkor mit csinalsz, mint most is?

A program nem erre valo, az egy dolog, hogy kepes kepet megnyitni, de nem ez a celja, es nem is lesz. Nincs olyan beallitas ami ezt befolyasolna, ezert nincs is ra megoldas. Ezert nem is fogja senki megoldani a problemadat. Nalam, masnal mukodik ugy ahogy te szeretned, nalad nem. Lepj tul a probleman, es hasznalj a celnak megfelelo programot! Reszemrol ennyi. Ha mas ezek utan meg hajlando foglalkozni a probelamaddal, annak orulhetsz.
-
Antigabo
tag
válasz
Fandango
üzenetére
Képzeld nem sértődtem be és még csak nem is csodálkozok, és még azon se hogy te itt kioktatasz de jólesett volna ha valaki segít és rámutat ezen EGYSZERŰ beállításhiba okára és nem pedig azt tanácsolja trabantszereléshez hogy az egy ócskavas ne szereljed hanem vegyél mercédeszt meg BNW-t mert az a menő - ez nálam nem megoldás - azt se magyarázza be senki hogy miközben a számítógépek kapacitása tízszereződik közben egy szoftver képnyitásra alkalmatlanná válik mert tíz másodpercet kell várni az idáigi nulla helyett.És azt se mondta még senki hogy dobjam ki mindenestül a számítógépet mert az a baj, meg hogy mé nem értek hozzá. Na . ezért kérdeztem. Aki nem tudja a választ NE válaszoljon és ne adjon tanácsot csak arra ami a kérdés - ezt szeretném !
-
Fandango
veterán
-
Matthewus
őstag
válasz
Antigabo
üzenetére
Ahogy feljebb írtam: rakj fel régebbi verziókat, hogy kiderüljön, hogy mikor változott meg a megnyitás sebessége. Vagy jelentsd a fejlesztőknek, esetleg kérdezz rá egy külföldi fórumon. (Sehol nem írnak hasonló problémáról, valószínű, hogy nem sokan használják képnézegetésre.)
Attól, hogy meg lehet benne képeket nyitni, még nem jelenti azt, hogy képnézegetésre kell használni, nem véletlen, hogy a programon belül csak audio és videó fájlokhoz lehet társítani a programot. Nem vagy fura figura, csak ha van célprogram valamire, akkor érdemes azt használni. -
Antigabo
tag
Oké - tehát a megoldást senki nem tudja - az viszont újra kiderült hogy én egy fura figura vagyok mert kifogásolom hogy így 2015 környékén elcsesződött egy kis egyszerű progi képnézegető funkciója - idáig 10 évig jó volt - most meg sokkal sza.abb lett - hát ja - furcsa (vagyok)
-
Antigabo
tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Olyan mintha nem előbb írtam volna le hogy az előző verziók villámgyorsan - egyből jelenítették meg a képeket úgy ahogy addig mindig is - most 2015 - ben kitalálták hogy csak videóhoz ? - ezt nem hinném - valami másogy lett alapra állítva a settingsben -és senki nem tudja hogy mi mert mindenki csak videót nézeget mert a kép az olyan elavult izé...

-
Matthewus
őstag
válasz
Antigabo
üzenetére
De, komolyan mondtam, az MPC-HC nem képnézegető.
Szerintem nincs semmi a beállításokban, ami a képek megnyitásának sebességét befolyásolná, de ezt a legegyszerűbben ezt úgy tudod kideríteni, hogy felrakod a régebbi verziót, és megnézed, hogy alapbeállításokkal az milyen gyorsan nyitja meg. -
Antigabo
tag
Képek megnyitása előtt tíz másodperc fekete csend...
Valaki segítene a beállításoknál? (alaptelepítés után ilyen ...)Thanks !
-
Visormail
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
"Van esetleg olyan funkció, hogy kilépés esetén megjegyezze, hol jártam egy adott filmben? Az smplayer tudott ilyet, persze ezért nem haragszom meg, ha nincs, mert még sehol máshol nem láttam."
Ezen most hangosan felröhögtem, hogy nem láttál ilyet máshol. [link] (azóta végre a vlc is megkapta utolsónak a mostani frissítésben)
-
freeknight
őstag
Igen, valóban nem értek hozzá, ezért kérdezem
. De örülök akkor, hogy nem kell ezze szórakoznom.
Sikerült kikapcsolni a win 7 tálcafunkciókat is - most vettem észre Matthewus, hogy már elsőre is mpc-beli beállítást írtál, de én meg valamiért globális windows beállításra gondoltam, na mindegy, lényeg, hogy most már összejött
. A teljes méretű ablakra pedig megtaláltam az egyszerűbb megoldást: Előzmények - Utolsó ablakpozíció, és Utolsó ablakméret megjegyzése, a trükk az, hogy mindkettőt be kell pipálni.Egyébként jó érzés visszatérni MPC-re. Anno 2010-ben váltottam VLC-re, de azóta az akkora gépzabáló monstrum lett, hogy lecseréltem a magyar fejlesztésen alapuló SMplayerre. Ez egy meglepően jó lejátszó, csakhogy elkezdte azt játszani, hogy bizonyos mkv és mp4 fájlok fullhd-ban megakadtak néha, és folyamatosan egyre nagyon aszinkron lett a kép meg a hang között. Az istennek se bírtam rájönni, mi baja, mert egy erős gépről van szó, és nem minden fulldh film alatt csinálta ezt. Ez tűrhetetlen, úgyhogy most öt év elteltével visszajöttem MPC-re, és nagyon tetszik! Eddig mindent tökéletesen visz, most már frankón be is van állítva minden. Viszont a beállítások menü felépítése kicsit fura még mindig, végülis benne van minden, de azért nem minden ott, ahol arra számítottam volna

Na úgy látszik, most már rendben leszek, kösz a segítséget, srácok

-
PuMbA
titán
válasz
freeknight
üzenetére
A Beállításoknál bal oldalt a Miscallaneous-ban, Tweaks-ben vagy ott körül valahol ki tudod kapcsolni a csíkot

"de hallottam, hogy az mpc-nek még mindig nincsen beépített kodek pakkja. Régebben emlékszem, hogy egy ffdshow-t telepíteni kellett, ez még most is áll? "
Ilyet hülyeséget csak egy hozzá nem értő tud mondani
Mindent lejátszik az MPC-HC már évek óta...Gabás: Ugyanaz...

-
Gabás
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Rosszul hallottad, a beépített dekódolója a LAV, csak akkor kell bármi mást telepítened, ha kifejezetten arra van szükséged. A keresett beállítás a program sajátja, az írt útvonalon (angol felületen Tweaks).
-
freeknight
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!

Na most már kezd alakulni a testreszabás. Igen, én a zöld csíkot a tálcán megjelenő ikonra értettem, ott csíkkal jelzi, hogy hol jár a film lejátszásában, ahogy pl. a böngésző jelzi, mennyi van még hátra egy letöltésből. Ettől féltem, hogy azt csak globálisan lehet kikapcsolni, mert amúgy mindenhol máshol egy hasznos kis funkció, csak itt zavar
. Biztos nincs erre valami bővítmény, mod vagy valami ilyesmi?Más: most még nem nagyon tudtam tesztelni, mert jelenleg csak avi meg mkv kiterjesztésű filmek vannak a gépen, de hallottam, hogy az mpc-nek még mindig nincsen beépített kodek pakkja. Régebben emlékszem, hogy egy ffdshow-t telepíteni kellett, ez még most is áll? Mert nem szívesen tennék a gépre kodekeket, ha egy mód van rá. A gépen lévő filmek egyébként szépen futnak, az .ass feliratos animéknél is rendben megjeleníti a feliratot, szóval remélem megleszek kodek pakk nélkül is.
-
Gabás
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
-
Matthewus
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
- Beállítások/Lejátszó/Előzmények/Fájlpozíció megjegyzése
- jobb klikk az MPC-HC parancsikonra/Tulajdonságok/Futtatás/Teljes méretű - erre talán van más megoldás is -
freeknight
őstag
Ezt a menüt megtaláltam, csak most vettem észre, hogy számokat nem enged beírni, csak a gombra kattintva lehet állítani
. Köszi!Kicsit kevés beállítási lehetőség van, de persze lehet, hogy csak én nem találom őket, úgyhogy kérdezek még párat: az asztalon hogyan lehet kikapcsolni, hogy zöld csíkkal mutassa, hol jár a lejátszás? Hogy tudom teljes méretű ablakban indítani (nem fullscreen)? Van esetleg olyan funkció, hogy kilépés esetén megjegyezze, hol jártam egy adott filmben? Az smplayer tudott ilyet, persze ezért nem haragszom meg, ha nincs, mert még sehol máshol nem láttam.
-
Gabás
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom az srt feliratokat a képernyő aljára pozicionálni, úgy, ahogy a vlc-ben vagy az smplayerben van? Elég szegényesek az mpc beállításai, kicsit többet vártam
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia.
Ezt jó hallani
Igen, az a 91% csapott be, nem vagyok az oldalra regisztrálva, így nem látom a részletesebb lebontást. Ahogy írtam is, ha meglenne a szükséges nyelvi tudásom szívesen segítenék.
Hát akkor nem is szaporítom a szót, sok sikert, kitartást kívánok hozzá és a magam nevében szeretném megköszönni a fordítás frissítését, csiszolását, köszönöm.Mutterbever
-
Matthewus
őstag
válasz
Mutterbever
üzenetére
Üdv! A magyarítás nem állt meg, én frissítettem + egészítettem ki tavaly a fordítást, azóta 2 másik ember is csatlakozott, de ők azóta sem csináltak semmit, amennyire én látom. Az a 91% csalóka mert 4 részre van bontva, melyek 100-100-98-86%-on állnak. A program használata közben számodra is kiderül, hogy a leggyakrabban használt dolgok le vannak fordítva. Van ahol direkt nincs lefordítva, mert magyarul hülyén hangzana vagy egyszerűen angolul jobban ismert. A legtöbb lefordítatlan rész hibaüzenet, amelyekkel én még a több éves használat során egyszer sem találkoztam, de lassan majd magyarításra kerülnek azok is.
-
Mutterbever
csendes tag
Sziasztok.
Sajnos mostanában megállt az MPC-HC magyarítása. Tudom, nem nagy dolog, nem fontos dolog, de már nem sok kéne, 91%-a már kész. Szívesen csinálnám, befejezném, (más programokra is értve) de nincs meg a megfelelő szintű idegennyelvi tudásom ehhez. Megkérni nem kérek meg senkit, hogy csinálja meg, de ha valakinek van fölös szabad ideje és van megfelelő idegennyelvi tudása, akár ezzel is elütheti fölös időt és biztos, hogy nem kidobott idő, nem haszontalan dolog, plusz ott van az alkotás öröme.
Ha esetleg valakit érdekelne, kedvet kapna rá:[link]Lett volna problémám is, amit hozzászólás készítése során sikerült megoldanom

Mutterbever
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Letöltött videó klippeket nézek két monitoron kiterjesztett módban. (Tehát csak fogom az ablak szélét és áthúzom a másik monitorra is) Tökéletesen működik mindaddig, amíg nem jön a következő szám. Utána átugrik az ablak valamelyik monitorra, és ott megy tovább a lejátszás. Van arra lehetőség, hogy zene váltás után is megmaradjon mind a két monitoron a lejátszott zene nagyban??
Remélem érhető voltam
-
betyarr
veterán
üdv!
az utóbbi időben nálatok is akadozik az mpc-hc?fura mód a win 8.1 beépített videolejátszója gördülékenyen visz mindent.mitől lehet ez?
szerk.: ja és AMD Athlon 5350 a proci.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Okos telefonnal készült videót akarnám elforgatni,lehetséges ?
Fekvő a felvétel és állóba kellene,megoldható valahogy? -
windlord
őstag
HTPC építésében vagyok benne.
A kérdésem a következő lenne.Milyen proci kellene a madVR mellé igp ügyileg?
AMD ajánlást kaptam a htpc topikban.Fm2 socket -en gondolkozom, hogy ne mostanában kelljen cserélnem.
Mi lenne az ajánlás?
Elég a kétmagos A6, avagy négy mag és A8?
Ha típust is tudnátok ajánlani, akkor 6almas köszönetet mondanék érte! -
Peti78
őstag
Sziaszttok!
Hol kell beállítani, hogy több ablak futhasson egyszerre? -
python1
veterán
Mi lett a hiba forrássa ha szabad kérdezni?
Pont ez a problémám nekem is,jelenleg én is notiról tudom megoldani a lejátszást tv-re,de nekem is 1366x768-as felbontást visz át tv-re. Természetesen MPC-HC - t használok.
Aki tud segítsen már,mert agyérinfarktusom lesz lassan.
-
whatnot
őstag
3D ISO-t szeretnék lejátszani, de az MPC-HC csak 2D-ben teszi.
Video stream alatt egy sávot látok csak, a media info alatt 2 video-t látok.
Arra opciót sehol nem találok, hogy váltsak 2D-3D között.
Próbáltam guglizni, de állítólag magától le kéne játszani a 3D-t, ez nem történik meg, bár lehet, rosszul olvastam.
A mai mozizásnak így sajnos lőttek, de valahogy meg kéne oldani.(Eddig PowerDVD-vel néztem 3D-t, de az random lefagyasztja a gépemet 3D-re váltáskor.)
-
válasz
Matthewus
üzenetére
igen, és ahogy én mondtam: hiába, mert nem érzékeli, máshogy meg nem tudom megadni neki, csak ha nyomom a nyomorult gombot. és délután 2 órán át böngésztem a netet, a legjobb megoldás az volt, hogy telepítsek 3rd party appot, ami megoldja. az viszont nem települ, mert több, mint 3 éves. hehe. szóval akkor mindegy. -
sziasztok!
bajom van: MPC-HC-t irányítanék a billentyűzeten levő média gombokkal, de csak akkor működik a play/pause (vagy bármelyik) ha a lejátszóra kattintok előtte. ez nem pálya sajnos. a média gombok irányítják a sima mediaplayert akkor is, ha más programmal dolgozom közben, de az nem játssza le ezt a filet és nem konvertálható. szóval mindenképp MPC-HC-t használnék. tipp, ötlet? köszönöm!
-
kungzi
veterán
üdv
mpc hc-ból szeretnék képet kimenteni, de a monitor felbontásában ment ki csak, pedig 1080p-ben kellene
hogy lehet ezt beállítani? -
tutitibi
senior tag
32 bites MPC HC-t használj 64 bites WIn-en is.
-
Thom!
veterán
64bit Win7+AMD Catalyst legújabb+legújabb MPC-HC 64bites verzió..
Nem megy DXVA, se MadVR..nem elérhető mi a gond? 32bites Win7-nél nem volt bajom vele? -
c41r0^
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Akkor ott válassz bitstream-et, ami azt teszi, hogy az audiosávot átnyomja HDMI-n közvetlenül a TV-nek. A TV-d meg elég modern, hogy PCM-é dekódolja az 5.1 csatornás 24 bit / 48KHz DTS hangsávot, majd a stereo mixdown-t is elvégzi. Ezt a módszert különben az MPC-HC-ban is alkalmazhatod, de ez ugye annyival rosszabb a szoftveres audio filter dekódolásnál (amit az MPC-HC-ban a LAV audio kodek végez), hogy a TV-d valószínűleg korlátozottabb formátumokat tud csak dekódolni, mint a filter. Ha viszont a Blu-ray-en csak ilyen "TrueHD" hangsáv van (ami asszem 16/20/24 bit / 48/96/192KHz), na azt a TV-d biztos nem fogja tudni dekódolni. Ahhoz, hogy a bitstream működjön Blu-raynél a TV-dre, szerintem a hangsávot át kell állítanod az alapértelmezettről a "butább" 5.1 DTS-re vagy Dolby Digital-ra (persze ha van a lemezen több hangsáv egyáltalán).
-
c41r0^
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Alapértelmezettnek mehet a 24 bit / 48000 Hz - mivel a HD ripek DTS hangsávjai ilyen formátumúak, de már a DVD filmekhez is ilyen formátumúak a hangsávok.
Amelyik hanganyag meg más bitmélységű és/vagy sample rate értékű (pl. egy mp3, ami általában 16 bit / 44.1K), ott a Windows WDM vagy az audiolejátszó megoldja a downsample-t a lejátszás alatt
PowerDVD - nem tudom, ezt nem használom, de ugyanígy stereo mixdown-t keress az Audio beállításoknál
-
castiels
addikt
És ha Power DVD-hez is tudnál adni egy ilyen beállítást nagyon jó lenne, mert ott meg abszolút halk, bluray filmekhez.
-
c41r0^
őstag
válasz
castiels
üzenetére
Szia!
Ha a TV-re küldöd a hangot HDMI-n keresztül és a TV hangszóróján szeretnéd azt hallani, akkor le kell keverni stereo-ra a(z általában 5.1-es) hangsávot.
Így javaslom beállításra a TV hangszórójának használatához, legalábbis én így hazsnálom:

Az "LFE Mix level"-t lehúzhatod 0-ra, ha nem akarod, hogy a subwoofernek fenntartott sávból szóljon valami a hangszórókon (jellemzően 40-120 Hz közötti tartomány, amit a TV hangszórója úgysem nagyon tud kiadni), a centert pedig érdemes 0.9-re tenni, mert a párbeszédek ezen a hangsávon vannak, ha marad 0.71, akkor kicsit elvész a center (így a beszéd is) a stereo mixdown-ban. A Matrix Encoding-nál a két Dolby-val kísérletezhetsz, hátha valami neked tetsző térhatást tud szimulálni a stereo sávból. Én ezt "None"-on hagytam, és inkább a TV hang menüjében állítottam be a surround hangzást (virtuális térhatás stereo forrásból). De ez mint írtam, ízlés kérdése.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Van egy Samsung EH 6030 TV-m amit rákötöttem a gépre.
MPHC-ban az audio dolgokat szeretném helyretenni, mert elég halknak érzem a filmeket.
Itt kell esetleg valamit állítanom? Vagy ha itt nem máshol igen?
Köszönöm szépen!
[link]
Itt találtam valami leírást az 5.1-ről csak nem igazán jó angolom.. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
el lehet menteni valahogy a jelenlegi beállításokat? vagy van congig file vagy hasonló ?
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
EQ-t merre találom az MPC-ben? Vagy ha nincs benne, hozzá lehet valahogy applikálni?
Előre is köszönöm!
-
spiritex
veterán
Van arra valami megoldás, hogy pár stream-et Könyvjelzőzzek MPC-HC-ban vagy ikont csináljak nekik az asztalon, hogy ne az Open URL-be keljen bepaste-elni minden alkalommal vagy a Recent Files-ból kikereseni? Köszi!
-
Strezi
őstag
Ugy nez ki a Microsoft "veletlenul" fagyo plyara tette az MPC-HC-t Windows 10 alatt

1.7.8 azonnal fagy lejatszaskor. Elozo verzioval meg ment.
Viszont veletlenul, mostantol a sima Mediaplayer lejatssza az osszes .mkv, .avi stb. kontenert, amire eddig az MPC-HC vagy VLC kellett
MIcsoda veletlenek 
-
Fandango
veterán
Mostanában nem sok nagyobb újítás jött az MPC-HC-hoz, viszont ha minden igaz, akkor rövid időn belül megjelenő új verzióban egy teljesen új audio renderer lesz. Hogy ez mit fog tudni arról nincs infóm, de kiváncsian várom.
-
SunMount3r
nagyúr
Egy 15"-os laptop kijelző és 2.5 méteres nézőtávolság esetén én inkább maradnék a csík nélküli megoldásnál.
(Amúgy is ritka, hogy használni kell és engem nem szokott zavarni, régebben még 4:3-as CRT-n is így néztem, ami lehet már nem piskóta nyújtás, de már hozzászoktam.)A 40"-os FHD TV-m még várat magára...

-
Gabás
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Akkor meg a képarány torzul. Jobb, ha megszokod a fekete csíkokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De örülök akkor, hogy nem kell ezze szórakoznom.

MIcsoda veletlenek