- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Én spec csak most látom, de csak agyalni tudok, tutit mondani nem
Nálunk a kert maga lejt, egy 3,66-os átmérőjű medence két átellenes pontja között vagy 10 centit. Ezt mi simán földdel egyenlítettük ki úgy nagyjából, arra jött homok (vagy a kétszer rostált sóder, ami elég hasonló, de olcsóbb?) és arra a 40x40cm járdalapok, sok izzadással töltött óra és sok sör árán vízszintezve (aminek az eredménye persze két év múlva már nem tökéletes, de még mondjuk oké). Ennek tetejére viszonylag olcsó műfű, arra a medence.
Nálad a betonra eggyel nehezebb ügy, de a homok szerintem nem rossz; csak a szétcsúszás ellen én zsák helyett építenék valami szegélyt ami nem engedi szétfolyni. Szegélykőből mondjuk? De lehet hogy vastagabb deszka is elég ha szögvassal vagy székvinklikkel lefúrod a betonba. Ha a homokból létrehozol egy vízszintes felületet, lehúzod simára, arra az XPS már bőven jó kéne legyen, szvsz. A műfűvel persze komfortosabb lenne, főleg ha arra tudsz kilépni a medencéből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest