- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
róbert gida
üzenetére
Sajnos nagyon kényes ez a szin, de akkor ez nézett ki a legjobban.
Most lesz három éves, akkor 7-7,2 körül vettem. 2000-es diesel, CD TE plus felszereltségű.
Mielőtt vettük egy Pug 307-esünk volt, abból sikerült egész jól kiszállnunk, viszont egy kategóriát feljebb szerettünk volna lépni.
Mondeo nem tetszett, Alfa 159 nagyon szűk és kicsi, Vectra öreg, BMW nagyon túlárazott (nekem), az új Accord még nem jött ki és az Avensis sem.
Így ez lett, amit egyátalán nem bántam meg. Nekem tökéletesen megfelel, kényelmes, jól megy, jól lehet bele pakolni (babakocsi, kiságy, etc...). Nem fogyaszt sokat, és még sehol sem hagyott cserben.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest