Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
róbert gida
üzenetére
Sajnos nagyon kényes ez a szin, de akkor ez nézett ki a legjobban.
Most lesz három éves, akkor 7-7,2 körül vettem. 2000-es diesel, CD TE plus felszereltségű.
Mielőtt vettük egy Pug 307-esünk volt, abból sikerült egész jól kiszállnunk, viszont egy kategóriát feljebb szerettünk volna lépni.
Mondeo nem tetszett, Alfa 159 nagyon szűk és kicsi, Vectra öreg, BMW nagyon túlárazott (nekem), az új Accord még nem jött ki és az Avensis sem.
Így ez lett, amit egyátalán nem bántam meg. Nekem tökéletesen megfelel, kényelmes, jól megy, jól lehet bele pakolni (babakocsi, kiságy, etc...). Nem fogyaszt sokat, és még sehol sem hagyott cserben.
Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Le Mans Ultimate
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mazda topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest