Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
róbert gida
üzenetére
Sajnos nagyon kényes ez a szin, de akkor ez nézett ki a legjobban.
Most lesz három éves, akkor 7-7,2 körül vettem. 2000-es diesel, CD TE plus felszereltségű.
Mielőtt vettük egy Pug 307-esünk volt, abból sikerült egész jól kiszállnunk, viszont egy kategóriát feljebb szerettünk volna lépni.
Mondeo nem tetszett, Alfa 159 nagyon szűk és kicsi, Vectra öreg, BMW nagyon túlárazott (nekem), az új Accord még nem jött ki és az Avensis sem.
Így ez lett, amit egyátalán nem bántam meg. Nekem tökéletesen megfelel, kényelmes, jól megy, jól lehet bele pakolni (babakocsi, kiságy, etc...). Nem fogyaszt sokat, és még sehol sem hagyott cserben.
Aktív témák
- Apple MacBook
- PlayStation 1 / 2
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest