Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
válasz
róbert gida
üzenetére
Sajnos nagyon kényes ez a szin, de akkor ez nézett ki a legjobban.
Most lesz három éves, akkor 7-7,2 körül vettem. 2000-es diesel, CD TE plus felszereltségű.
Mielőtt vettük egy Pug 307-esünk volt, abból sikerült egész jól kiszállnunk, viszont egy kategóriát feljebb szerettünk volna lépni.
Mondeo nem tetszett, Alfa 159 nagyon szűk és kicsi, Vectra öreg, BMW nagyon túlárazott (nekem), az új Accord még nem jött ki és az Avensis sem.
Így ez lett, amit egyátalán nem bántam meg. Nekem tökéletesen megfelel, kényelmes, jól megy, jól lehet bele pakolni (babakocsi, kiságy, etc...). Nem fogyaszt sokat, és még sehol sem hagyott cserben.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest