Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
krisz768_
üzenetére
Szeged -debrecen tav volt mindegyik..
es a debrecen cegled kozotti az ic, sosem klimas
tuti nem veletlen. Ugy tudom itt mind ic.. nincs szemyely vagy gyors resze ( mint utana a szegedinek)
hazafele elso osztalyra veszek.. hatha ott nem ez lesznyaron a meleg telen meg a hideg okoz gondot a mavnak ( futes-hutes)
en ezek utan egy orszagberletet.. vagy rendszeres utazast mavval.. soha az eletbe
ez szerintem kimeriti az emberkinzas fogalmatnem neked szóló helyre leülni pedig általában vitával jár
fultanuja voltam egy ilyennek.. inkabb kifizetem a klimat
de rohej az egesz eljaras -
Izland`
tag
válasz
krisz768_
üzenetére
IC minőségű kocsiból gyorsvonatiba átülni sem valami kényelmes, a másik, hogy nem neked szóló helyre leülni pedig általában vitával jár. Én például nem nagyon szeretem amikor a helyemen ülnek bármilyen indokkal. Szoktam is morogni, és bárkit felállítok gondolkodás nélkül.
Általában az indokok:
-Ablak mellett akarok ülni
- Az én helyemen is ülnek
- Nem jó a klíma a másik kocsiban
- Raptorok ülnek a másik kocsiban
- Már nem kaptam helyjegyet
- Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest