Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
Aktív témák
-
azbest
félisten
hmm... amikor a drivert telepítetted, akkor benne volt mindkét kártya már a gépben?
Mert a telepítő progi kilistázza, hogy milyen kártyák vannak amelyeket támogat...
[link]
Ha utólag tetted be a driver telepítése utánn a második kártyát lehet ahoz nem jelennek meg a tabok a beállításainál...
Nekem egy 97es mill2 és egy 99es g200 van a gépben... ezekhez különböző verzió kell a driverből (az újabbak már nem támogatják a mill2-t). Először a mill2 régebbi driverét tettem fel, utánna a g200 friss driverét... így mindkettőnél volt matroxos menü.
Pontosan mit szeretnél? Minden kimeneten ugyanaz jelenjen meg? Mert lehet ehez valami segédprogi kell szerinem... általában egy kártyán belül működik a klón/mirror mód, bár nem tudom matroxék ezt máshogy kezelik-e.
Az Ultramonnal régebben próbáltam olyat, hogy két különböző kártyával (gf4mx, s3trio) klónoztam a másik monitorra(kártyára) is az első képét.
http://www.realtimesoft.com/ultramon/tour/mirroring.asp [link]
[Szerkesztve] -
Printszkrín
senior tag
Be van kapcsolva a multi monitor option?
Van valahol egy jelölö négyzet, ahová be kell tenni a pipát.
Lehet hogy kikapcsolja az AGP karit? Nem tudom.
Azért nézegesd itt a screenshot-okat, [link] hátha megoldást találsz.
Ha nem megy, visszaveszem, és kölcsön adom a G200 MMS-t amíg tart a meló.
[Szerkesztve] -
Luighi
senior tag
Á! Azt hittem egyedül vagyok az országban aki odavan a 4 monitoros megjelenítésért!!!
Jómagam már próbáltam egy AGP-s és egy PCI-os Matrox G45+ kombót, és bizony gyönyörűen működik a dolog, mind a négy kis monitor ikon látszik a megjelenítés/beállítások menüben.
szerk.: matrox driver nem árt hozzá, bár win telepítés után élből felismeri mindkét kátyát és azonnal használható 4 monitoros megjelenítésre
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mobil flották
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen széket vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

...akkor maradok egyedül ezzel a hüjeségemmel...