Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Szerintem erre gondolhatott.
"A BioWare menedzsere, Casey Hudson ettől függetlenül szeretne visszatérni a címhez valamikor. [...]
"Azt mondanám, hogy a BioWare nagy része jelenleg az Anthemen dolgozik. Ettől függetlenül én segítettem beindítani a Mass Effectet még a legelején. Természetesen szeretnénk visszatérni hozzá majd egyszer."Szerintem amúgy, ez egyáltalán nem jelent semmit. Csak egy egyszerű PR szöveg, mégsem mondhatják azt, hogy "hát elszartuk az egészet, fogalmunk sincs mit kezdjünk most az egésszel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Nintendo Switch
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest