- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Olyan jó látni, hogy még mindig játszotok a ME2-vel

Én is... -
looser
addikt
Titeket nem emlékeztet valakire ez a kislány az Evangélikus Egyház plakátjáról?

-
looser
addikt
Hát akkor lemondok mindkettőről :-)
(P/R max és Tali&Legion) -
looser
addikt
Miranda kérdezi meg, hogy most akkor mit csináljunk, mehetünk azonnal a Begyűjtők után, vagy még kolbászolsz a galaxisban. Nem tudom, ha még a mászkálást választom és mégis azonnal átrepülök az Omega4-en, akkor hal-e meg valaki...
Apropó, ha nem pusztítom el a bázisukat, az milyen hatással lesz az elkövetkezőkre? 3-al még nem játszottam, megvárom a magyarítást :-) -
looser
addikt
Szeretnék egy olyan végigjátszást, amelyben full paragon/renegade el van érve, mindenki megmenekül az öngyilkosban és Tali küldijére el tudom vinni Legion-t :-)
-
looser
addikt
Nem mentem azonnal a legénység után a begyűjtők bázisára, csak Chakwas doktornő maradt életben. Ez mennyire lesz hatással a 3. epizódra?
-
looser
addikt
Elméletileg ez a megoldás jó, válthatsz a ghost és walk módok között, van hozzá szerkesztő is, de most újrapróbáltam és csak sétáltam, így nem akadt fenn Shepard.
-
looser
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, ez nyilván adódik a levél szövegéből, de hogy pont azzal legyen kapcsolatos, ami a legénység egyik tagját érinti...ezért gondoltam, hogy esetleg olyasmi, amit beletettek, azután elfelejtettek leprogramozni, esetleg majd dlc-ben jön valamikor :-)
-
looser
addikt
Rendben srácok. Az igazat megvallva én anno a BW oldalán vettem meg még az ME2 dlc-khez a pontokat, mert akkor éppen olcsóbb volt ott 100-200 Ft-tal mint a galaxisban pld. Olvassátok el azt a hszt, amire eredetileg reagáltam. Én csak a fele árra 'ugrottam', mivel korántsem fele ár, hiszen akkor a teljes árú 800 pont 3000 Ft-ba kerülne, ami nem igaz, vagy legalábbis nem jellemző hogy ennyi lenne. Vagy igen?

-
looser
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Az a 800 pont a fele az 1600-nak, ami itt 3300-ba kerül :-)
-
looser
addikt
Meg az összes többi :-)
-
looser
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Persze, írj csak nekik, én kaptam kódot :-)
-
looser
addikt
Így van srácok, első alkalommal a reaper hajó után eredtem, de most a tanácsot szeretném megmenteni. S amikor azt a mentésemet átvittem a 2-be, ott nem voltak túl jó véleménnyel az emberekről (ne kérdezzétek, nem tudnék idézni :-) , főképp, hogy a Cerberusnak mint humano-fasiszta szervezetnek a 'tagja' lett Shepard. Vagy pld. az is érdekelne, hogy miben más, ha Anderson helyett Udina-t választom az új tanács tagjának...vagy rosszul emlékszem, mintha ez is lett volna...? Ha életben marad a tanács, akkor nem is kell választani? Annyi elágazás és lehetőség, te jó ég, imádom nagyon ezt a játékot, pedig tanulni kellene :-)
Az még nagyon zavart, hogy az Exogeni főnököt is szerettem volna megmenteni; összvissz két kocka hiányzott az Elbűvölés perkből és szürke maradt a kék vagy mi
) -
looser
addikt
Sziasztok, most újból végigviszem az első kettőt, csak annyit változtatnék, hogy az 1 végén a tanácsot menteném meg. Ez esetben mennyivel lesz más Shepard megítélése a 2-ben?
-
looser
addikt
válasz
Capricornus
üzenetére
Azokon vajon milyen színű lehet az areola/mellbimbó?

-
looser
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mindegyik leányzót próbálgattam, de Jack-el egyszerre csak beindult a kérdezgetés közben a dolog, pedig ő taszít a legjobban és mégis, szóval nem ezt a végigjátszást viszem a háromba :-)
Szerintem is Miranda a legjobb csaj :-) -
looser
addikt
(#3612) WonderCSabo: jézusom, én barom meg véletlenül, de tényleg véletlenül Jack-el jöttem össze, pedig csak a határokat próbálgattam...
'Kénytelen' leszek végigjátszani még egyszer és most már a doktornővel is elbeszélgetek az ital mellett; eddig leráztam szegényt, pedig azért ő is egy dögös milf. Apropó, neki van humán 'eredetije'? :-)(#3613) Kassadin: bizony :-)
-
looser
addikt
Megoldódott

Magyar volt az acc (vásárlás előtt angolra állítottam, majd vissza magyarra), s most nem tudom, hogy az ügyintéző hölgy vagy az, hogy ismét angolra állítottam, hozta vissza. Még a pontokat is visszautalta, hogy újból megvegyem, de szóltam neki, hogy visszaveheti, mert megvan a cucc. Minden jó, ha... :-) -
looser
addikt
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Szuper, remélem jók lettek. A BW account alól elérhető az 1.3-as magyarítás csomag, annak az instrukciói alapján csináltam mindent. Most próba :-)
szerk.: a dvd image nem működik, vagy legalábbis nem tudom, lehet, hogy valahol át kell írni az elérési utat (az eredeti telepítés F:\ és a mountolt G:\)
-
looser
addikt
Halihó!
Most szántam rá magam a dlc-k megvételére, s csak annyit kérdeznék, hogy ha azt írja ki, hogy a lengyel, cseh és magyar verzióval nem kompatibilis, attól még telepíthető? Nekem az EA Classics (cseh, lengyel, magyar :-) változat van meg. S jól tudom, hogy a lényegi - történetet adó - dlc-k sorrendben a következők: Kasumi, Shadow, Genesis, Arrival? Szóval a következő végigjátszásban már szeretném őket bent látni, csak ezeket még szeretném tudni. Hey

-
looser
addikt
Van legális megoldás arra, hogy a dvd-t ne kelljen betenni a játék indításához?
-
looser
addikt
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ez a táblázat, nem semmi... :-) Ha ez alapján valaki mégis ott marad, esetleg szándékosan nem akar valakit áthozni (Zaeed nem volt a szívem csücske) arra is tökéletes :-))
-
looser
addikt
Köszönöm a válaszokat, maradok az ofline pontvásárlásnál, 200Ft-al olcsóbb :-)
-
looser
addikt
Egyébként nem tudjátok, hogyan lehet legálisan átlendülni azon a problémán, hogy nem enged tartalmat vásárolni a fizetős dlc-kből?
-
looser
addikt
-
looser
addikt
No...ciki, de csak most végeztem a játékkal :-)
Azt választottam, hogy játszom tovább, de igazából 100% minden bolygó és küldi (alapjáték, de ha megkapom a CN kódot, játszom azokat + a fizetős dlc-ket), többszázezer nyersanyag stb., csak azt nem tudom, mikor lehet kiszállni..? Vagy egyszerűen csak indítok egy újat és ezt (az első ME2 végigjátszás) profilt választom ki? Vagy hogy fog majd történni?
-
looser
addikt
Doki16: nem rendszeres, de időnként előfordul. Egyszer hosszabb mentés nélküli idő után, akkor nem voltam vallásos :-)
Wizard of Oz: köszi az infót, máris írok nekik!
termektamogatas@ea.com
Ha minden igaz :-) -
looser
addikt
Mondjuk ez engem is érdekelne, nekem EA Classics kiadás van (új) és nem találok a tokban a telepítési kódon kívül mást. S az ME1-et pedig nem is tudom beregisztrálni...
-
looser
addikt
Ti belefutottatok olyan hibába, hogy Sepherd 'felmászik' valami olyan helyre mozgás közben, ahonnan nem tud lejönni? A legextrémebb itt van lent egy képen, a legelső Omega küldetés elején nyomtam a falhoz + shift hogy fedezékbe menjen és felmászott a plafonra... Marha zavaró, szerencsére nem sokkal ezelőttről volt mentésem, de Garrus kiszabadításánál is eljátszotta, felmászott egy szekrényre. Az 1.02 patch telepítve van...
-
looser
addikt
Ti megvettetek valamilyen addon csomagot? Pld. a Cerberus csomag mit tartalmaz? Az összes többit? :-)
-
looser
addikt
Én csak most kezdtem el játszani a játékkal (2.), de már teljesen belezúgtam. Az első részt kölcsönkaptam, majd a játék felénél megvettem a két epizódot. Ami nem tetszik, csak annyi, hogy nem tudom átugrani az intrót és nem lehet a billentyűzetbeállításoknál görgetni az egérrel :-)
Zavaró, hogy átkonfiguráltam pár dolgot (pld. parancsnoki hud) és a default gombot írja ki (Bal Shift) amikor felszólít a program, hogy hívjam be, pedig már a szóközre lett téve...
De nagyon szép a játék és ötletesnek tartom ezt a kódfeltörős izét. Kicsit még fura, nem tudom, hová eszkalálódik a helyzet, de a kezdés szuper. Egyelőre ennyi :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
'Kénytelen' leszek végigjátszani még egyszer és most már a doktornővel is elbeszélgetek az ital mellett; eddig leráztam szegényt, pedig azért ő is egy dögös milf. Apropó, neki van humán 'eredetije'? :-)