- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER
Én úgy kezdtem hogy beszéltem egy taggal az ajtóban, aki a megemlitett egy együttest.
Utána táncoltam egy csajjal, onnan mentem a csaposhoz hogy ingyen kör kell mindenkinek, innen meg mentem 2 gyikfejhez, akiket meggyőztem hogy menjenek el és a főnökük helyett fizetek én nekik. Utána jött a csaj. Művészettel kezdtem ott jól ment. Utána zene, ott feldobtam az együttest, meg hogy drog jöhet. Ezek után az utazásrül besézlgettünk és a végső kérdésnél az egyik választ nem választhattam, hanem csak azt hogy Felnőttek és ezután lelépett, pedig ha ez sikerül akkor mentünk is volna szobára. Nem emléxel véletlen hogy te miket mondtál neki? Előtte miket csináltál hogy észrevegyen? Neked se volt választható minden válasz? PL.:drogos kérdésnél youtube-n volt vmi drogfajta is, művészetnél vmi név is
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest