Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER
Én úgy kezdtem hogy beszéltem egy taggal az ajtóban, aki a megemlitett egy együttest.
Utána táncoltam egy csajjal, onnan mentem a csaposhoz hogy ingyen kör kell mindenkinek, innen meg mentem 2 gyikfejhez, akiket meggyőztem hogy menjenek el és a főnökük helyett fizetek én nekik. Utána jött a csaj. Művészettel kezdtem ott jól ment. Utána zene, ott feldobtam az együttest, meg hogy drog jöhet. Ezek után az utazásrül besézlgettünk és a végső kérdésnél az egyik választ nem választhattam, hanem csak azt hogy Felnőttek és ezután lelépett, pedig ha ez sikerül akkor mentünk is volna szobára. Nem emléxel véletlen hogy te miket mondtál neki? Előtte miket csináltál hogy észrevegyen? Neked se volt választható minden válasz? PL.:drogos kérdésnél youtube-n volt vmi drogfajta is, művészetnél vmi név is
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest