Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER
Én úgy kezdtem hogy beszéltem egy taggal az ajtóban, aki a megemlitett egy együttest.
Utána táncoltam egy csajjal, onnan mentem a csaposhoz hogy ingyen kör kell mindenkinek, innen meg mentem 2 gyikfejhez, akiket meggyőztem hogy menjenek el és a főnökük helyett fizetek én nekik. Utána jött a csaj. Művészettel kezdtem ott jól ment. Utána zene, ott feldobtam az együttest, meg hogy drog jöhet. Ezek után az utazásrül besézlgettünk és a végső kérdésnél az egyik választ nem választhattam, hanem csak azt hogy Felnőttek és ezután lelépett, pedig ha ez sikerül akkor mentünk is volna szobára. Nem emléxel véletlen hogy te miket mondtál neki? Előtte miket csináltál hogy észrevegyen? Neked se volt választható minden válasz? PL.:drogos kérdésnél youtube-n volt vmi drogfajta is, művészetnél vmi név is
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.05
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest