- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jajajaja, ez lehet a dolog feloldása. Legion erről beszélt a geth-ek kapcsán, hogy ő azért tud egyedül bóklászni, és beszélni, mert az a hardware, ami most ott áll, az több programszálat kezel, mint egy átlagos ilyen platform. És akkor ezt akarta ő kifejteni a reaper-ök kapcsán, hogy ott egy hardware-en még több programszál fut.
Vagy mégsem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ez most a kérdés, hogy a tábornok hasonlít-e jobban az eredetire, vagy a gyalogság. A látomás alapján a gyalogság. Youtube-on ezt találtam: Beacon vision
De a második részben is megismétlik ezt valahol, és ott mintha láttam volna ilyen külsejű protiánt, mint a gyalogos gyűjtő. Vagy átdolgozták most, hogy már eldöntötték hogy néznek ki, vagy én hallucináltam (ilyen villódzó random képek közt nem nehéz azt látni, amiről az hiszi, hogy látnia kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)