- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
SPOILER
Mindenkit meg lehet menteni, de ahhoz eleg feszes utemterv kell.
A Reaper IFF kuldi utan azonnal reaktivald Legiont es beszelj vele, vedd fel a kuldijet es csinald is meg. Kb ennyire van idod, mert utana egybol jonnek a collectorok es megmolesztaljak a legenyseget. Ha ezutan nem indulsz azonnal a megmentesukre, akkor kezdenek elfogyni..Kerdes: suicide mission alatt az eggyik video kozben lattam h megfekszik a csapat eggyik tagja (nem tudom ki volt, csak derektol lefele mutatta a mozdulatlan testet kb 1 sec-ig mikozben egy masikkal beszeltem a radion). A vegen azonban mindenki ott volt a Normandy-n. Ez most vajon scriptelt jelenet, bug, vagy vki tenyleg meghalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest