Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nagyjából egyetértek veled, én sem komázom a fizetős DLC megoldást.
Azt meg egyenesen röhejesnek tartom, hogy valaki egy mozijegy árával hasonlítgatja a DLC-k árát, mert bár lehet mindenkettő mondjuk 1,5 óra szórakozás, de míg a mozinál minden infrastruktúrát biztosítanak számomra, a játékhoz nekem kell megvenni a gépet, fejleszteni, üzemeltetni. Ezenkívül egy átlagos mozifilm bekerülési költsége a néhány tízmillió dollárt eléri (vannak persze kivételek mindkét irányba, de egy hollywoodi ritkán olcsóbb), addig egy DLC a legjobb esetben is megvan pár ezer/tízezer dollárból... Szerintem ehhez mérten elég arcpirító, ami pénzt elkérnek érte. Más kérdés, hogy sokan ennek ellenére meg fogják venni.Csak példának, a cuki ruci pack (ami egy hányadék), kb. fél napos meló pár embernek, ehhez képest legalább százezer dolláros szintű bevétel lesz belőle.
Én szinte biztosan nem veszek meg egyetlen fizetős DLC-t. Inkább veszek másik játékot, sőt inkább előveszem a Catan-t vagy a pókerszettet és játszok a haverokkal.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lézervágás, gravírozás
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest