Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ipgirl
tag
Úgy néz ki alakul a szilveszter és minimum 8an leszünk
majd ha éppen megunnánk egymás képének bambulását, akkor mindenki kötelezően inni fog
mert 8ból kb 4en nem nagyon szeretnek a pohár fenekére nézni. Nem...én nem vagyok benne ebben a 4esben
az előző házibulinkon is hoztam a formám 
Szóval a héten már 2006. lesz....hihetetlen....legalábbis nekem.
Addig is néhány jókívánság:
Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következő évedet! BUÉK
Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet, kívánok békés boldog Új Évet!
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!
Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rád a szerencse! Szívből kívánok boldogsággal teli Új Esztendőt!
Kívánok az új évre 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és 31536000 másodperc szexet. BUÉK
Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kivánom néked: térjenek be hozzád, s hozzanak jövőre is sok-sok boldog órát.
A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BUÉK
Langy esőben, tömör ködben, hótt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot és Boldog Új Évet Kívánok!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd ha éppen megunnánk egymás képének bambulását, akkor mindenki kötelezően inni fog