- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
woodbear #774 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb. Vagy ha igen, akkor téved szerintem. Egyik sem jobb a másiknál. Más célt szolgálnak és bár hasonlóak, rengeteg a különbség is:
- Daredevil 'csak' egy 2/2 turn 5 után vagy ha az ellenfél is lerakja. Kang 5ön és 6on is használható, egyedül Cosmo vagy egy olyan lane fogja, ahova nem tudod lerakni (pl Big House),
- Daredevil-t nem tudod ingyen kijátszani, egy negative Kanget igen, akár turn 5 előtt is ha úgy alakul,
- ahogy mondtad, a Snapet visszateszi, kvázi ingyen blöff, illetve egy Galactus deckkel soha nem fogsz 1nél több cubeot veszíteni mert látod hogy megnyered a lanet vagy pucolsz,
- ha ledobod, indul a mindgame mindkét oldalon. Itt simán benne van a játszmában a 8 cube, míg egy Daredevilnél már várod a Prof X-et meg egyéb nyalánkságot és a snapnél füled-farkad behúzva nyomsz a retreatre (én legalábbis biztosan),
- Kanget ha topdeckeled és kijátszod akkor húzol mégegyet, kvázi ingyen draw+info,
-Kanggel gyakorlatilag 11 lapos decket játszol, ami inkább előny, ha úgy építi az ember.
Úgy fejből ennyi, biztos kimaradt 1-2 dolog de szerintem látszik, hogy a 2 lap nagyon nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest