- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Máshol meg azt olvasom, hogy a DLC-ket meg törölték. Kár érte, sajnálom.
-
Nekem ami még feltűnt, hogy az összes maszkos gonosztevő kigyúrt fehér bőrszínű.
Ha esetleg ez ellen is felszólalna valaki, akkor mi marad, gyíkemberek és szörnyek?
De hagyjuk ezt inkább, mert már a #4-5-6 komment is törölve lett.Amúgy a játék ezen kívül jó. Tényleg. Ha túl tud az ember lendülni rajta, akkor hajrá.
-
mcwolf79
veterán
Csak a szokásos sweetbaby faság.
Segíteni kell egy meleg párocskának (mert ugyebár hetero pár nem is lehetett volna), Miles barinője hallássérült ,hogy a fogyatékkal élők is érezzék a törődést (erre épül is egy tök unalmas és jellegtelen küldetés is), Mary Jane úgy veri le a gonoszokat ,hogy Pókembör is elpirulna, Peter Parker-ből meg egy picsogó p*ncit csináltak.
Csak ilyesmi. -
Értem, hogy manapság divat lehúzni a diskurzusokat a béka feneke alatti, fekete vagy fehér szintre, de én ebből itt nem kérnék.
A fóbia egy félelem vagy viszolygás valamitől. Én nem félek tőlük, és nem is utálom őket.
Jelen korunk médiája és a mögé helyezett agenda az, ami nem tetszik.
Ha majd az arab verzióban nem lesz kivágva ez a küldi rész és a sok színes zászló, akkor elhiszem, hogy nem csak minket akarnak téríteni és hülyíteni. -
GodGamer5
addikt
#3 Aljasvip: +1
-
Ha ki lehet kapcsolni benne a pride hónapot, akkor akár jöhetne is, de addig egy fillért se adok érte.
-
k-adi
nagyúr
helyes, helyes
-
Montanaxy
aktív tag
Az igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest