Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Üdv!
Nagyon bírtam az ilyen feladatokat. Két éven át tanultunk angolul marketinget, meg érettségiztünk belőle. Najó a tanultunk az egy kicsit túlzás volt részemről. De azért jó volt.
őő mi is az az STP?
Szerintem ha megvan az ötlet a termékre marha egyszerű lesz:
Kitalálsz mondjuk: robbanócukros csokit.
Leírod hogy miért fejlesztettétek ki az új terméket, a kérdőíven megkérdezetteknek tettszett, akikkel kóstoltattatok azok is jó véleménnyel voltak róla. Leírod hogy a piacon jelenleg uniqum a termék. Mi a célod vele (piaconmaradás stb...) Hogyan, mi módon fogod reklámozni ( tv-spot, újság [gyerekmagazin) stb...)
SWOT analízisnél értelemszerüen kitalálsz reális dolgokat a termékedre nézve és megindoklod hogy miért gondolod úgy, pl: gyengeség: magas ár - de a magas árra ezért és ezért van szükség, és a minőséget tekintve nem is magas...
csinálj mintakérdőívet (marketing research) (figyelj arra hogy többféle kérdés legyen igen nem, 3 és 5 lehetőségű) majd értékeld ki az eredményét, és vond le akonklúziót, pofonegyszerű. Ha a kérdőívben 20 ból 9 embernek nem tettszett a csomagolás az elgondolkodtató.
Ha megvan az ötlet pár óra alatt PowerPointban összedobsz egy prezentációt, bocs (prezentésönt), benn átszellemülten elregéled, majd örülsz az 5ösödnek -
Insomnia666
csendes tag
Gondolom neked is van olyan dolog ami nem érdekel. Engem ez nem érdekel és nem is akarok vele foglalkozni, ezért kértem segítséget.
-
Gambit
őstag
válasz
Insomnia666 #4 üzenetére
Most mondta, hogy swot ba*meg. Strengths, Weaknesses, Opportunities, and Threats.
Inkább ne égesd tovább a sulit, jó? Köszi! Ja, és itt a suli topikja, de senki nem fog segíteni szvsz. [link]
[Szerkesztve] -
Insomnia666
csendes tag
A topikja annyi,hogy: Marketing Plan
-
Insomnia666
csendes tag
Jaja IBS-es vok.
Az lesz az SWAT elemzés.Látod ezért nem akarom megcsinálni,mert nem naon értek hozzá. -
Bibby
addikt
válasz
Insomnia666 #1 üzenetére
Az nem swot analízis akar lenni? A swat talán kicsit más dolog.
-
Gambit
őstag
válasz
Insomnia666 #1 üzenetére
IBS-be jársz? Van topikja.
-
Insomnia666
csendes tag
Marketing házidolgozatot kell csinálnom angolul és naon nincs kedvem hozzá.
Nincs valakinek kész dolgozata? A téma: Marketing Plan. Lényege: 1 új terméket kell piacra dobni és le kell írni a Marketin Mix-et, Swat elemzést kell csinálni, STP elemzés, Marketing research. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Warhammer 40.000
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest