Hirdetés

Aktív témák

• MarKoo

addikt

Ugyan nem közkívánatra, de újrakezdem a blogom. Ne kérdezzétek, hogy miért hagytam abba. Egyik napról a másikra nem írtam bele.
    Nah akkor fogjunk bele:

Az utóbbi napokban nagyon változékony a hangulatom. Egyszer vidám vagyok, máskor pedig szomorú. Olykor idegbeteg módjára viselkedem és nem szólhat hozzám senki. De hogy miért is vagyok ilyen? Ez jó kérdés. Talán rájátszik az is, hogy most ilyen korszakomat élem, de lehet hogy a múlt és a visszatérő álmok. Gyakran felriadok esténként úgy, hogy kiver a verejték és utána nagyon nyugtalanul alszom. Úgy gondolom, hogy a gyökerekhez ne menjünk teljesen vissza, talán majd a későbbiekben.

Hétfőn jöttem haza Felsőtárkányból. Egy Eger melletti nagyon szép, csendes község. Nagyon szeretek ott nyaralni, bár most valamiért nem élveztem annyira. Talán varázsát vesztette a dolog? Nem tudom. Már ott se voltam nyugodt és kiegyensúlyozott, de amikor hazajöttem és a számítógépem végleg bemondta az unalmast, akkor eldurrant az agyam. Miután lehiggadtam próbáltam megcsinálni, de sajnos nem sikerült. Úgy tűnt, hogy a GRUB elrontotta a winchester boot-szektorát. Hosszas szenvedés után eljött hozzám egy kollega, kinek neve Esmein. Először megpróbáltuk felrakni az Ubuntu 5.4-et, de az első próbálkozás után feladva, rögtön a kezünkbe kaptuk az UHU-Linux 1.2-őt. Minden probléma nélkül felment, aminek én nagyon örültem, hisz így már mindjárt más a leányzó fekvése, nemde?!

Hosszas tanakodás után kiderült a turpisság, miszerint nem a GRUB volt a hunyó és nem elképzelhetetlen az a tény, hogy az alaplap öli meg az IDE eszközöket, hiszen már a harmadik winchester és az első dvd-író hunyt el. Másnap úgy döntöttem, hogy akkor az alaplap, a winchester és végül, de nem utolsó sorban a dvd-író is mehet vissza a ''feladónak''. Most éppen arra várok, hogy az illetékes visszajöjjön a törökországi nyaralásból és intézze a dolgaimat. Olyan jó hogy amíg egyesek sütkéreznek a napon, addig másik keményen szívnak. Mondjuk ez a szívás enyhe túlzás, mert nagyon örülnék, ha csak ennyi problémám lenne. Azért kijelenthetem, hogy látom az alagút végét. Vásároltam egy 120GB-os Samsung SATA winchester, és esküt tettem az ''ámítógépek'' istenének, hogy soha a büdös életbe nem lesz Maxtor winchesterem.
    Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor megjönnek a hardverek a gariztatásból és összeszerelem a gépet, majd a bekapcs gombot megnyomván lőn Windows XP telepítő.

Aktív témák