Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ugyan nem közkívánatra, de újrakezdem a blogom. Ne kérdezzétek, hogy miért hagytam abba. Egyik napról a másikra nem írtam bele.
Nah akkor fogjunk bele:
Az utóbbi napokban nagyon változékony a hangulatom. Egyszer vidám vagyok, máskor pedig szomorú. Olykor idegbeteg módjára viselkedem és nem szólhat hozzám senki. De hogy miért is vagyok ilyen? Ez jó kérdés. Talán rájátszik az is, hogy most ilyen korszakomat élem, de lehet hogy a múlt és a visszatérő álmok. Gyakran felriadok esténként úgy, hogy kiver a verejték és utána nagyon nyugtalanul alszom. Úgy gondolom, hogy a gyökerekhez ne menjünk teljesen vissza, talán majd a későbbiekben.
Hétfőn jöttem haza Felsőtárkányból. Egy Eger melletti nagyon szép, csendes község. Nagyon szeretek ott nyaralni, bár most valamiért nem élveztem annyira. Talán varázsát vesztette a dolog? Nem tudom. Már ott se voltam nyugodt és kiegyensúlyozott, de amikor hazajöttem és a számítógépem végleg bemondta az unalmast, akkor eldurrant az agyam. Miután lehiggadtam próbáltam megcsinálni, de sajnos nem sikerült. Úgy tűnt, hogy a GRUB elrontotta a winchester boot-szektorát. Hosszas szenvedés után eljött hozzám egy kollega, kinek neve Esmein. Először megpróbáltuk felrakni az Ubuntu 5.4-et, de az első próbálkozás után feladva, rögtön a kezünkbe kaptuk az UHU-Linux 1.2-őt. Minden probléma nélkül felment, aminek én nagyon örültem, hisz így már mindjárt más a leányzó fekvése, nemde?!
Hosszas tanakodás után kiderült a turpisság, miszerint nem a GRUB volt a hunyó és nem elképzelhetetlen az a tény, hogy az alaplap öli meg az IDE eszközöket, hiszen már a harmadik winchester és az első dvd-író hunyt el. Másnap úgy döntöttem, hogy akkor az alaplap, a winchester és végül, de nem utolsó sorban a dvd-író is mehet vissza a ''feladónak''. Most éppen arra várok, hogy az illetékes visszajöjjön a törökországi nyaralásból és intézze a dolgaimat. Olyan jó hogy amíg egyesek sütkéreznek a napon, addig másik keményen szívnak. Mondjuk ez a szívás enyhe túlzás, mert nagyon örülnék, ha csak ennyi problémám lenne. Azért kijelenthetem, hogy látom az alagút végét. Vásároltam egy 120GB-os Samsung SATA winchester, és esküt tettem az ''ámítógépek'' istenének, hogy soha a büdös életbe nem lesz Maxtor winchesterem.
Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor megjönnek a hardverek a gariztatásból és összeszerelem a gépet, majd a bekapcs gombot megnyomván lőn Windows XP telepítő.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest