- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, ezt nem is értem teljesen, főleg hogy a cikk is azt írja, hogy a PD szabványt támogatja az USB-C port. De az 5A@5V az rohadtul out of spec... na mindegy. Viszont így biztos, hogy Pi5-m már nem lesz, hacsak nem lesz rá valós szükségem. Majd lesz helyette valami más, ami inkább szabványosabb, hogy ne kelljen hozzá külön saját ez-az...
-
SunMount3r
nagyúr
Ezeket az N100-as, N95-ös Mini PC-ket már én is nézegettem, hát HTPC célra (is) sokkal inkább ezek, mint a Pi. 8GB RAM mondjuk minimum kell még bele az azért dob az árukon. De most, hogy olvasom, hogy még az AVC hardveres gyorsítás is kivették a Pi 5-ből, biztos nem arra fogok rámenni. Meg mire kiforrja rá magát a LibreElec az sem holnapután lesz. Szerintem még Pi 4-re sem forrta ki magát hibátlanra. Az x86-os rendszer még midnig egy jóval megbízhatóbb bázis.
-
Razzul
őstag
Igen, ahogy nézem az 5V 5A mód elsődlegesen ahhoz kell, hogy az éhesebb USB eszközök energiaigényét ki tudja szolgálni a gép. Én úgy értelmeztem, hogy ha az illető olyan tápegységgel használja majd az eszközt amin hiányzik az 5A akkor választhat, hogy vagy az USB-t, vagy a CPU-t szolgálja ki a megfelelő áramerősséggel.
Nyilván ha az ember taknyosra akarja OC-zni a lapot és emellett még egy vagy több éhesebb külső meghajtót is rákötne, akkor kell az új táp mert instabil lesz a működés.
-
fatpingvin
addikt
tudok róla, nem is a jelenlegi designre mondtam.
amúgy mókás cucc ez az SDIO, bár ezt is lehetne egyebekre használni. lehetne mondjuk rajta egy második sd kártya slot és bele egy microSD alakú wifi modul. így a boardot se kéne wifire certelni és nem lenne rajta hakellhanem lekapcsolhatatlanul.ha már ilyen háker boardnak nevezzük, lehetnének ezek a dolgok ténylegesen módosíthatóak is és nem fixre vezetékeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest