Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Matska #13668 üzenetére
Köszi!
135-ös f/2.8-am már van, de kíváncsiskodnék kicsit lejjebb is.
Egy középformátumú Biometar esetében kell crop-al számolni full frame-re ugye? Bocsánat, ebben nem vagyok otthon. Ha kell, akkor mennyi a szorzó? Mert akkor lehet, hogy a 80-as Biometar kellene nekem. Használ valaki ilyet? Láttam, hogy annyira nincs elszállva az ára ahhoz képest, hogy Zeiss. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 100-105mm körüli manuális fixet f2-2.8 körüli fényerővel? Sony A7-re kellene. Olyanra gondoltam aminek nem szállt még el az ára, de azért jól használható, és optikailag rendben van. M42 adapterem már van, de nem csak ilyen érdekel. Lehet Canon, Minolta, vagy bármi manuális amihez tudok venni adaptert. Örülnék ha viszonylag jó közelpontja lenne, nem makró, csak a simák között jobb.
Köszönöm!
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
30-35mm-es M42-es fix objektívet szeretnék venni. 1.8-2 körüli fényerővel. Ár/érték arányban van valami nagyon jó vétel ebben a kategóriában? Előny lenne ha viszonylag jó bevonat lenne rajta és jó közelpontja lenne.
Oroszok is jöhetnek. Nem a márka a lényeg. Megelégedettséggel használok jelenleg egy Helios 44M-7-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest