- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Okés köszönöm!
Csak azért mert egy használt kereskedés honlapján láttam, hogy mindegyikhez nagybetűkkel odavolt írva, hogy "ZEBRACSÍKOS" azt hittem hogy ez valami különlegességnek számít hogy így kiemelték.
Amúgy megjegyzem szerintem csúnyább mint ez a sima. Olyan gagyi alumínium hatását kelti, nem ezt a masszív kinézet.
-
Slowman
aktív tag
Igazából csak érdeklődés szinten kérdezném, hogy ez a "zebracsíkos" jelző mit takar egyes objektíveknél pl zeis tessar, sonnar, pencolar, pentacon. Ez csak külsőleg változtat, vagy ez a felépítés és képminőséget hivatott jelezni?
Mert nekem egy 135/3.5 sonnarom van és ugyanezt a típust láttam "zebracsíkos" kiadásba is.
(Azt olvastam már, hogy meghatározó, hogy Jena, Drezda stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest