- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Várj! Mielőtt szétszednéd. Nem ismerem a canon obikat, ezt előre bocsátom. A nikon F bajonettes obiknál kézzel is be lehet ugrasztani a blendét. Egyébként is az egész vezérlése mechanikus. Most kaptam egy Vivitar nagylátószögű obit, ami árukapcsolásként jött egy vázzal. Az az obi nem zárt tökéletesen. Azaz a blendék nem mindig ugrottak be elég gyorsan. Kézzel egy kicsit játszottam vele, pár százszor kézzel megmozgattam a blendebeugrasztó kart, és hülyén hangzik de úgy írom ahogy értem, ''bejáródott'', ''bekopott''. Szerintem évek óta nem használták ezt az obit. Most szépen működik.
Szerintem az legyen a legeslegutolsó, hogy szétszedetsz egy obit. Ha a lencséket is kiveszik, majd visszateszik, az már nem objektív utána. A blendék meg olyan szépen vannak összefűzve, hogy ember legyen a talpán aki össze tudja rakni egy szétszedés után. -
Jinxx
senior tag
Meg lehet próbálni szerintem azt, hogy szétszeditek ti, és ha nem kell lencséket kiszedni a helyéről, akkor meg lehet próbálni magatoktól helyretenni, lehet csak meg kell mozgatni, vagy egy rugót visszaakasztani. Az enyém sem tökéletes most, mióta szétszedtem azóta működik f16-ig zökkenőmentesen, kis ''rábeszélésel'' megy neki az f22 is. Ha nem lehet szétszedni, vagy nem meritek, akkor meg bárhol meglátsz egy órást pesten kérdezd meg vállalja-e. Szegeden még nem jártam, nem tudok nyilatkozni. Good Luck!
-
Jinxx
senior tag
Ha régi obiról van szó, (gondolom, ha ide írtál) akkor szvsz azzal jársz a legjobban, ha keresel valami megbízható órás-műszerész féleséget. Nameg az is kérdés mi a baja. Rekeszt pillanatok alatt megcsinálja egy ilyen ember, de mondjuk ha életlenek a képeid, vagy ki kéne takaritani az obit, mert poros, vagy gombás, akkor nem tudom, vállalják-e.
Remélem azért segítettem. Milyen obik egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest