- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
igen... ezért adtam el én is az oly 50 1.4et. ez a glow a nyitott képeken. sph aberácció. nem szeretem.
ezért ajánlagotm én mindig a yashica ML 50 1.7et. nincs miért rekeszelni. -
MrChris
nagyúr
Ez nem nagyon lágy? Barna vagy kékes-zöldes a lencse bevonata? Volt nekem 445.xxx az majdnem olyan volt mint a mostani 874.xxx vagy amit eladtam 1.1xx.xxx. Volt pár 'barna lencsés' silver nose ~2xx.xxx azok nagyon lágyak, csak 2.8-tól voltak használhatóak. Sokan ezeket szerzik be mert általában olcsó és nagyot csalódnak, mint én is.
Ezen az FD-n normálisan jár se nem könnyű se nem nehéz, a fókusz meg nagyon könnyen. Az adapter Kecay, teljesen jól fogja. Minden esetre számomra meglepően jó.grigo: Akkor most az enyém egyik se? Mert nem pontosan olyan az építése egyiknek sem. Annyira azért nem vonz hogy vegyek is, már annyi 50-es van
meg még ott van az AF-es 45/1.8 is, fotózás meg szinte semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest