- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Vegyél inkább egy 18-55 SAM II-t, a 18-70-es kitobinál sokkal jobb minőségű. A200-on vért fogsz izzadni a belenagyítás és élesség visszajelzés nélküli manuálozásba. Ráadásul tájképhez nagylátó objektív (APS-C-n 18 mm és alatta) a célszerű, az meg nem arany, hanem gyémánt árban van a manuális obik között is - viszont a minőségük nem feltétlenül arányos ezzel.
Ha nagyon ki akarod próbálni, vegyél egy Helios 44-est 2-3 ezerért, egy adaptert ugyanennyiért, és ha nem jön be, szőrén megválsz tőle. -
80hun
addikt
A jó mondjuk egy Minolta AF 28mm f2.8 lenne legalább de az 20-28e szokott mozogni.
Ha nincs rá annyid akkor jöhet az m42 olcsón, de az éleséget nem fogja bejelezni a géped.
Sajna hogy a kitobánál jobb képet kapjál majden ott tartasz árban mintha vennél egy AF-es Minolta obit.
Talán ezt a robotárt ajánlanám olcsó obiból + kell mellé egy adapter.Én inkább gyüjtögetnék egy minoltára és ha megvan a pénz már csak találni kell egyet.
Nem egy öröm a manuálozás a tükrös gépeken élességkijelzés nélkül.Nekem a 18-55 SAM II -es obi elég jól teljesített kitobihoz képest.
Vagy a Af 18-70mm-es se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- EAFC 25
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest