- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
jól értem, hogy a hiba megjelenése eléggé egybeesik a tisztítással? Ha így van, akkor mégis valamit szétkentél rajta, lehellettel jól ellenőrizhető. A többi lehetőség inkább bevonat károsodás/karc, mikrokarc... Én nem szeretem a csodacuccokat. Minél kevesebb alkotóelemből van a tisztítószer annál célzottabb és kevesebb a kockázata.
Mikor használtan vettem egy GH2-t annak az érzékelőjén tűhegynyi odakövült cuccokkal volt tele. Utánolvasgattam, ajánlották a kamerakft-t, de végül fogtam a fülpiszkálót, alkoholt és nekiestem. Szó szerint vakarni kellett, azt hittem ez nem is rajta, hanem benne lévő anyaghiány. De láss csudát lassan minden dzsuva eltűnt és lehelgetve is tökéletesnek lett. A vele készült kép is jó lett.
Kiváncs vagyok mi okozza a heliosod hibáját!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OMD E-M1X jó állapot
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest