- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4620 üzenetére
az nem baj, csak ez alapján ne vásárolj gépet szvsz...inkább tesztfotókat pixelkukkolj vagy valami, de az is átverős tud lenni.
az előbb felmerült a pana gh. azért fura, hogy nagyon sokan, főleg első gépet vásárlók ezzel kezdik általában: képminőség...az legyen a legjobb...a többi majd utánna...bevallom én is így gondoltam még nemrég, de sztem az az igazság, hogy ha iso1600 fölött nem igazán használod a gépet, akkor a mai mft+ méretű szenzorok bármelyike bőven elég, sokkal fontosabb az obipark, a kezelőszervek, a jpeg motor, stb egyéb egyéni igények...sőt a végső kép színvonala egy számodra tökéletes géppel is inkább a te tehetségeden, tudásodon múlik...szóval: tegyük fel, hogy az esetek 99%-ában nem használsz iso1600-nál magasabb érzékenységet. akkor minek is költenél egy olyan szenzorra, amit kb sosem használsz ki, amikor egy gyengébb szenzoros gépet megvehetsz az árából vagy olcsóbban, kiforrottabb obiparkal, featureokkal, kezelőszervekkel, keresővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest