- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
JackFeryll #3571 üzenetére
én is pont így vagyok vele, de a kiszemelt obim piaci ára (ebay 25k forint, magyar vonatkozásban 12-15) és a "kiszemelt" (elég leharcolt) obi ára közt van kb 100% os különbség. (14 ért találtam szuper állapotút 7 ezerért pedig van ez a "leharcolt")... Azért ez megérné, ha ellenőrizhetném valahogy, hogy "működik-e még"...
Elméletileg találkozóval lenne megoldva az adásvétel, ezért kézbe foghatom, de nincs adapterem (és addig nem vennék szívesen 4-5k ért, míg azt sem tudom, hogy megveszem-e a "rossz" obit... :\ (mert ha nem az olcsóbbikat veszem meg, akkor a drágához meg minimális felárért adnak adaptert is... )
bonyolult vagyok, tudom tudom. :\
Copass! Ezt meg nem tudom megmondani csak és kizárólag kézbevételezésből, mert ha minimálisan "ferdék" a lencsék, akkor nem "normálisan" éles a kép, hanem "tiltshitf" obit vennék...
Szóval gépre rakás nélkül, csak a gomba, karc, és homályt látom. Ha leesett (mert tényleg furcsa, ha egy fém elhajlik, akkor pofára*** esett, és akkor a meredekség is kétséges... nem?) -
copass
veterán
válasz
JackFeryll #3571 üzenetére
ha nem sérül meg a lencse, a többi már csak kasznizás kérdése!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (1300 / 3800 / 42200 expoval)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest