- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Ilyen régen nem létezett hogy nagy gyártási szórás. Ez a hisztéria pár éve van. és el van túlozva erősen. Honnan a fenéből tudja valaki hogy a Sigmából rengeteg a rossz? Kipróbált tízezer darabot? Nekem 3 új Sigmám van és futárral hozattam és mindhárom kifogástalan.
Ugyanakkor van egy valós az optikák minőségét rontó tényező, ez pedig a műanyag tubus és ház és a műanyaglencsék használata.Egy műanyag alkatrészt nem lehet úgy megmunkálni mint az alumíniumot. És a műanyaglencse soha meg se közelíti jóságban az üveget. Nekem van 28 éves fémházas Takumarom egy mai optika csak fingik mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest