- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Rapid136 #11824 üzenetére
Igen, továbbra is ehhez kérek segítséget; ahogy eredetileg is írtam, most került elő egy Zenit E gép itthon, az ahhoz tartozó Helios 44-2 objektívet szeretném tesztelni. Szerintem a tesztkép lövését is írtam (legalábbis az előző hsz.-emben), hogy kellene, mert gondolom, lesz olyan hiba, ami csak az elkészült képen látszana.
Mivel még nem tudom, hogy amúgy mennyire válna be nekem a manuális objektívezés (abszolút amatőr kocafotós vagyok, csak most épp van bennem némi elszánás, hogy fejlődjek ezen a téren), először is a meglévő Helios 44-2-ről szeretném tudni, hogy jó, használható állapotban van-e. Ha igen, akkor veszek hozzá adaptert. Ha nem, feleslegesen most nem fogok adaptert venni, nem szükséges további kacatvásárlás az íróasztalfiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest