- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos #11095 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a foltokat le tudod-e takarítani ezzel a giottos szettel, de amúgy jó cuccok ezek szerintem, kb. 3-4 éve használom én is. A körtepumpa nagyon jó, szűrős, az a lötty is jó volt amíg tartott, a kendőnek meg máig nincs alternatívája nálam. Kicsit nagy és ha bekoszolod kb. lehetetlen kimosni belőle a foltokat, de ennyi év után is jobban viszi az ujjnyomokat, zsírt, bármilyen koszt az optikáimról meg a napszemüvegemről egyaránt, mint bármilyen más törlőkendő amit próbáltam, pedig vannak valami hiper-szuper bio drága kendőim is. A pálcikákat meg az ecsetet mondjuk nem tudom mire használni, azóta is porosodnak a fiókban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest