Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Rapid136
üzenetére
Nekem az ekv. értékek szorozgatásával eddig sosem volt gondom, ha valami "megzavar", az a te agyonbonyolított elmélkedésed
Focal reduceres különösen, halvány fogalmam sincs, honnan szeded az ilyen 0,66x, 1,4/50 - 1,2/50 értékeket
Először is a legtöbb focal reducernél 0.72x a szorzó és 1FÉ-t nyersz, az 50mm-t ha 0,72-vel szorzod sosem 50mm lesz, 1FÉ nyereséggel F1.4-ből meg főleg nem F1.2. Tudom, hogy szerinted fölösleges ez a számolgatás, de ha már számolunk számoljunk rendesen.
Amúgy ha az ekv. értékek számolgatása teljesen fölösleges és baromság szerinted, akkor valami kva nagy ásznak kell lenned, hogy ezt ennyi év után végre felfedezted, mert gyakorlatilag az objektív és fényképezőgép tesztek meg specifikációk jó része téved, amelyikben megemlítik a dolgot (pl. kompaktoknál szinte mindíg), sőt, a fotósok többsége is tévedésben élt eddig. Szal köszönjük szépen a megvilágosodást, ha tudtam volna, hogy a focal reducerrel annyit nyerek, hogy közelebb mehetek a témához, meg sem vettem volna...

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Focal reduceres különösen, halvány fogalmam sincs, honnan szeded az ilyen 0,66x, 1,4/50 - 1,2/50 értékeket
Először is a legtöbb focal reducernél 0.72x a szorzó és 1FÉ-t nyersz, az 50mm-t ha 0,72-vel szorzod sosem 50mm lesz, 1FÉ nyereséggel F1.4-ből meg főleg nem F1.2. Tudom, hogy szerinted fölösleges ez a számolgatás, de ha már számolunk számoljunk rendesen.