Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Már boot-ol,de nem kapcsolja a monitort sajnos még mindig.Az "1" a próba kedvéért annyi.
Így néz ki a dolog jelenleg:
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "DPMS" "true"
EndSection
Section "ServerLayout"
Identifier "ServerLayout0"
Option "StandbyTime" "1"
Option "SuspendTime" "20"
Option "OffTime" "30"
EndSection -
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Swapiness érték beállításával lenne problémám.Mint-ről váltottam Manjaro-ra(16.10.1 XFCE),ott elég volt a sysctl.conf fájlba egy bejegyzést tenni,itt nem sajnos.Olvasgattam a neten,de nem jutottam sokkal előrébb.A másik gondom az az,hogy hiába állítom be,hogy a képernyő kikapcsoljon 10perc után nem történik semmi sem.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval sajnos nem jó így,a "driver" sor törlése után boot-olt be újra az Os.