- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Izé, mégsem. A partíciókezelőben megjelent a kártya, de mégsem sikerült a partíció törlése, nem részletezi, hogy mi a hiba.
A kártya microSD, amin nincs fizikai írásvédő csúszka. Próbáltam korábban SD adapterrel is, a csúszkára is figyeltem, úgy se ment. Próbáltam USB-s kártyaolvasóval (microSD és rendes SD, mindkettőt próbáltam), és a laptop sajátjával is (csak SD).
-
Pista0001
addikt
Sudoval csináltam, gondolom, így is megteszi
Köszi, ez már meghozta a kívánt hatást, megjelent a partíciókezelőben. Megjegyzem, kicsit fura nekem, hogy az írásvédett meghajtókat nem is mutatja, megjegyzem a későbbiekre.
Direkt a laptopon csináltam, abban egy merevlemez van csak amúgy, így gyakorlatilag más nem is lehet a pendrive/memóriakártya, természetesen ha csak 1 van bedugva. De amúgy az lsblk paranccsal is meglett a biztos információ.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged