- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsii93
csendes tag
Úristen,mert van róla egy olyan kép amikor egy fegyvert rat a képen
Ezt bárki megcsinálhatja azért nem leszu bűnöző
Na ezt vagytok buták
de nagyon,akik azt hiszik h bűnöző,láthattad az elötted hozzászólókat,hogy ők is támogatnak azzal,hogy miért lenne ezért bűnöző? sajnállak zsanó :S Ja és ez tényleg nem ide való téma,úgy hogy ezt itt fejezzük be.
-
bazsii93
csendes tag
Én már napi 2 cataflamot szedek
Én is eszek már mindent a 2. naptoil fogva
Bár tenap ettem a bolognai spagettiemet és túl sok ketchup-ot tettem rá,ez nagyon tudta csípni a sebemet
Meg nekem az ásítás az nagyon szar :S Olyan kor megfeszűl bent a torokomban aseb ..
-
bazsii93
csendes tag
hát vigyázzatok magatokra elötte :S
-
bazsii93
csendes tag
Tényleg nekem is volna egy kérdésem
Az a 2 fehér cucc ott oldalt mikor jön le? kb?
-
bazsii93
csendes tag
válasz
AlmaLatina #1505 üzenetére
Hát ha szerintem az cinkes lesz,mert amikor dolgoznak rajtam az elülső fogsorodon támaszkodik az orvos meg koccol eléggé amivel sezdi ki.
-
bazsii93
csendes tag
válasz
AlmaLatina #1500 üzenetére
AlmaLatina! Sajnos az a gond minnél idősebb az ember annál roszabb,azzal meg tudlak nyugtatni,hogy a műtét nem fog fájni,csak utána,de nagyon :S És ha lehetőséged van szedesd ki. A kórházról annyit,hogy nem ismerem azt amit te mondtál,de vannak kórházak ahol a higénia igen alacsony igénytelen,elhasználódott mosdók stb,de ha szerencséd van 2-3 éjszaka az egész vmi kérdésed van írj nyugodtan.
-
bazsii93
csendes tag
Figyelj az az első szuri
15 perccel a műtét elött kapsz egy nyugtatós szurit én nem tom mosolyogtam tőle meg ilyenek bár nekem az fájt a legjobban az egész műtét alatt,hogy beledöfte a seggembe. Szóval előszőr azt kapod fenékbe,vagy tabit kapsz nem tudom a szuri hatásosabb. 15percet várnak addig fekszel az ágyadon a kórteremben én mondjuk hason feküdtem a szuri után mert nagyon fáj a seggem tőle sztem izomba nyomta nem kérdezett csak mondta h most jönn a szuri az paff. Na attól a szuritól páffff-ki is fekükdtem,mondjuk én elötte is nyugton voltam nem paráztam.Szóval negyedóra múlva bevisznek a műtőbe
Ott Lidocain spray-fel telefújják a szádat,manduládat tokodat ( Nagyon szar volt nekem,mert nem tudtam levegőt venni azt hittem megfulladok
,ja és nyelésről ne is álmodozz mert az szar lesz h kell nyelned és úúgy érzed mint ha nem menne) Amint be fújtak megcsipkedik a manduládat vmivel h érzed-e. Ha nem akkor Adják az injekciókat a manduládba és a torkodba amit már abszolult nem érzel. Én éreztem mondjuk de bírtam is
Utána meg már kajak nem érzel semmit és kezdik a műtétet. Kérdésedre válaszom,a műtét kb 25-30 perc az szerintem a mandula nagyságától is függ nekem nagyon nagyok voltak így volt egy 35-40 perc nekem
A műtét után meg közben is mikor azt mondja a doki,hogyköpjél akkor köpnöd kell ki a vért. És műtét utána is egy fontos feledet a köpködés
Műtét utána nem szabad beszélni azon a napon! Nagyon nem is tudsz mert nem nagyon fogják érteni amit mondasz,mert úgy fogsz kb beszélni mint egy dankóros,értetetlenl,ekkor pihentettni kell a beszélődet. Inni azt majd kell eléd tesznek egy 2 literes teás kancsót,legalábbis nálam úgy volt és azt mondták,hogy ezt este 9-ig igyam meg,persze a műtét délelött volt,én inkább hozattam be magamnak nestea-t mert szar volt a kórházi tea. Én műtét után is kaptam egy injekciót a seggembe az is nagyon fáj,én meg mondom őszintén a műtéttől mostanáig az a 2 injekció volt a legszarabb számomra amit a seggembe kaptam :S Nagyon fájt :S És aznap amikor műttenek már nem lesz kedved semmihez,megsenkihez,szal tömören és lényegesen ennyi. Ha valami kérdésed van még nygodtan...
-
bazsii93
csendes tag
válasz
CöcBömb #1488 üzenetére
Nekem ha bármikor mentem vmilyen betegséggel a háziorvosom mindnre augmentit írtfel (antibiotikum) Mindenre de tényleg
Utána a tüszös mandula gyulladásomra is azt akart felírni mondtam neki doxyciklint írjon fel nekem felírta azt és az sokkal jobb volt rá 2 napon belűl el mulasztotta a fájást meg a gyógyult is tőle rendesen,de a catalfammal nem ér fel semmit
A másik meg,hogy ne legyen az embernek mandula gyulladása meg ilyesmi a legfőbb orvosság a sál,nagyon sokan nem hordanak én kitapasztaltam már anélkül el sem indulok itthonról. Mert amíg nem hordtam a sálat akkor volt az a folyamatos havi 2x mandula gyulladás,a sál is egymagába csodákra képes
-
bazsii93
csendes tag
Cyrin! Semmi köze annak ahhoz,hogy új vagyok,vagy sem,mert engem is megműtöttek mostanság és tudom,hogy mi a helyzet,de azt biztos,hogy nem tesz jót az embernek ha éjszakánként fel kell 2 óránként aztán aludjon vissza mejd megint ugyanez... Nekem ez nem fekszik,kinek a pap,kinek a paplan.Majd utána egésznap álmos lesz az illető,mert nem tud visszaaludni stb...
-
bazsii93
csendes tag
válasz
CöcBömb #1482 üzenetére
csináld azt amit én
Én reggel 7kor kelek a Travian miatt
szzal amikor kelek 7 kor rohadtul fáj majd beszarok úgy fáj.. Beveszek 1 cataflamot. Az Délután 1 kor újra elkezd fájni 6 óra elteltével be még 1 cataflamot
Valamint este 7-kor még a Valóvilág kezdése elött beveszem a 3.at
És azzal elvagyok ma pl elvoltam vele reggel 7.ig az utolsóval nem ébredtem fel hajnalban.
-
bazsii93
csendes tag
Nekem havonta 2x gyulldtbe nem évente
Na ez volt a kmoly..
-
bazsii93
csendes tag
Hát én erre annyit tok,mondom a a Cataflam V 50 mg-én is csak egy kcsi vizzel iszom nem egy egész pohárral,én is leöblitem utána még egy kis vízzel,de nekem 5 perc alatt hat
Nagyon jó. Mondjuk én 3 napja jöttem ki a kórházból azóta minden éjszaka 1kor felkelek álmaimból és lüktet a torkom azt hiszem megdöglök nagy nehez letuszkolom magamba a cataflamot kis vizzel és 5-6 perc múlva tovább alszom kajakra. nekem ez a 6 óra tényleg 6 ó6a és percről percre pontosan 6óra elteltével fáj újra. Tegnap este 7kor beszdtem és kajak hajnali 1 kor ébredtem fel h húúú. Ma is este 7 kor szedtem be a 3. adagot és tuti 1kor felkelek megint
:S ez így szar de e nélkül esküszöm beszarnék .D Vercsike ezt ajánlom neked 100%-ig de sztem az orvos is mondja majd.
-
bazsii93
csendes tag
-
bazsii93
csendes tag
Krumplipürét ettem ebédre,most beültem a gép elé és éreztem h köpnöm kell egyet
Az egyik varrat most jött ki
Elvileg vele jár 2 véres köpet nekem nem voolt véres simán csak kijött
-
bazsii93
csendes tag
válasz
Vercsike #1471 üzenetére
Vercsika
aki próbál ijesztgetni annak ne higyjél a műtét nem lesz rossz azt nem fogod érezni,bár sokan önklendeznek műtét közben mikor a torkodban járnak,de én pl nem öklendeztem
Az lesz igazából szar,hogy nem ehetsz és nagyon éhes leszel műtéti napon semmit nem ehetsz reggel sem-se este csak a műtét másnap reggelén kapsuz kaját :S
A másik meg mondom a műtét után lesz nagyon ratyi amikor annyira fáj hogy nagyon :S
-
bazsii93
csendes tag
Szép jó reggelt,mondjuk nekem ez a reggel elég szar volt :S fél 7 kor arra keltem fel h kibaszottúl fáj az egész torkom :S Gyorban,de nehézkesen lenyomtam magamba a cataflamot 10 perc után már nagyon jóóó
Cataflam nélkül nem is tudom mi lenne ...
-
bazsii93
csendes tag
válasz
Vercsike #1468 üzenetére
Vercsike. Én nem tom milyen nyugibogyót mondott a nővér neked,de azt mindenkinek adnak csak nekem injekciót adtak bele a picsámba
Job ban fájt kajakra mint amikor a pofámba szurták az injekciót
De amúgy megnyugszól tőle és kiscsit szétcsúsztam tőle
De fájt az amikor belecsapta a seggembe az injekciót
Amúgy a cataflam v50 mg-t ajánlom mindenkinek nagyon jóóóó fájdalomcsillapító de ha nem hülye a doki úgy is ezt kapod mert vízben oldódik.
-
bazsii93
csendes tag
Na a 4. nap műtét utána ma elszívtanm az első szál cigimet,de nem mertem nagyot szívni bele,csak kis slukkokat szívtam bele,de szar volt :S Szerintem nem is kell már nekem innentől a cigi,amúgy is csak a 2. nap kattogtam ma nem kívántam csak kíváncsi voltam,hogy milyen így most műtét után,de szar
-
bazsii93
csendes tag
Amúgy fasza ez a kis topic,hogy mindenki megoszthat midnent a ezzel a dologgal kapcsolatosan
Meg újakat lehet megtudni.
-
bazsii93
csendes tag
válasz
CöcBömb #1456 üzenetére
Hát mondom én cataflammalé nagyon jól érzem magam és semmi baj,de viszint ha ki megy a hatása igen szar,csak legyek túl azon a bizonyos legrosszabb (kinke mit mondtak nekem az 5.-6. napot mondták) Na ezen legyek túl
cigit meg nem tudom én is elfogok vlószínűleg szívni majd ma vagy holnap egy sálat,ha nem kívánoom akkor annak örülni fogok,amúgy ma már nem kattogok miatta csak a kíváncsiság miatt szívnék el egyet
-
bazsii93
csendes tag
Hát én úgy tudom 5-6. nap a legszarabb akkor nagyon szarul van az ember,amúgy én megkérdeztem a 2. nap a kórházban az ápolót,hogy mikor gyújthatok rá azt mondta,hogy ha rágyújtok bevérezhet. :S Így meg parázok.
-
bazsii93
csendes tag
Nekem ha nem lenne a Cataflam V 50mg húúú akkor nem tom mi lenne
anélkül megrohadok a fájdalomban :S De ha azt beveszem .. akkor nagyon fasza. tegnap hajnali 1kkor keltek fel hogy lüktetett a torkom gyorsban nehezen bevettem egyet és így elaludtam mint az állott szar
A cigis kérdésre valaki. ez a 4. napom a műtét óta mikor gyújthatok ráá? :S
-
bazsii93
csendes tag
Sziasztok! engem szerdán műtöttek azaz február 2.-án. Én nem paráztam a műtéttől,mert volt komolyabb is. Nekem röviden így történt. Műtét elött negyedórával kaptam egy szurit ami elvileg nyugtatott meg belassított én nem voltam nyugtalan ezért talán neekm tök mind1 volt az a szuri,bár a seggembe kaptam és abba a negyed órában nem is tudtam a másikoldalamra fordulni. Utána jöttek értem ilyen fekvő kocsin betoltak a műtőbe. Én nem kértem altatást
Előszőr érzéstelenítővel befújták a számat,majd jöttök sorozatba a szurik. Összesen 6 injekciót kaptam méghozzá lidocaint a torokmba,illetve a a 2 mandulámba és köré. Igazából végig szinte amikor a dr-úr kivette a kezét a számból véreset kellet köpnöm. Érezni fájdalmat nem éreztem csak az volt nagyon kellemetlen amikor a szurikat kapam. Műtét utána lefektettek az ágyamba,majd mondták,hogy nem szabad beszéljek azon a napon. Majd kaptam egy fájdalom csillapító szurit a seggem másikoldalába kértem (tényleg az a segges szuri jobban megviselt mint a műétét). De a java még csak estére jött amikor rohadt éhes lettem és fájt a törökm mint a dög. Kaptam persze egy 2 literes kancsós teát amit be kellet volna hörpintenem este 9ig. De nem voltam én olyan hülye inkább ittam a jó kis nestea-met
Ja és persze cataflam-ot kaptam érzésetelenítőnek. Ez szét megy a teában vagy a vízben ha betszed
Napi 3x1 6óránként. Másnap már vártam nagyon hogy ehessek Igazából szerintem a kórházikaját nem kell elmeséljem egy az,h nagyon kevés 2. meg h nagyonszar de ezt sztem nem kell bemutassam.Inkább azt ettem értelemszerűen amit behoztak nekem anyámék
A cigiről annyit,hogy tegnap nagyon kattogtam miatta,istenem pedig csak2 napja nem gyújtottam rá és már pangás van :S Ma jöttem ki a kórházból reggel. Fáj nagyon nekem is a torkom nyelni nehez tudok,de kajálás elött 30percel ajánlok egy cataflam-ot hidd el nagyon jól tudsz enni tőle. Miközben ezeket a sorokat írom most közben is a cigi jár a gondolatomban,hogy 3 napja nem gyújtottam rá oriási pangás van istenem. kattogok mint az állat.
Ez is az egyik kérdésem,hogy a mandula a torok mandula műtétet követő hanyadik nap lehet rágyújtani???
Persze most sokan mondhatnák itt az idő h leszokj,de én még nem érzem h itt lenne az időő kell :S Szóval a kérdésemre én is várpom a válaszokat,úgye engem 2 nappal ezelött műtöttek tehát 3 napja nem cigiztem és kattogok mint a szar. Mennyi idő után javasolt rágyújtani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest