Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Csibi*
csendes tag
Sziasztok!
én is elégggéé szenvedtem vele, 2x is bevérzett a torkom, nagyon sokat voltam kórházban, de ki lehet bírni nem annyira rossz (így utólag) és én AZÓTA NEM LETTEM BETEG....3-4 hete vették ki,előtte 3-4 hét alatt legalább 2x beteg voltam!most meg semmi, pedig nem is vigyázok vagy ilyenek....szóval nekem még így is megérte azt hiszem
tehát persze akkor elég rossz volt, de szerintem jobb így szóval ha azt mondják ki kell venni, akkor hajrá!!!nekem minden lehető legrosszabb benne volt és így is tényleg megéri
fel a fejjel mindenkinek aki még előtte áll!!
csibi -
*Csibi*
csendes tag
ÁÁ..most értem haza kórházból mert tegnapelőtt bevérzett
nagyon nagyon rossz volt 4 órán keresztül ömlött belőle a vér csomó vénás szurit kaptam meg megkkíííínoztak dde nem állt el sehogy úgyhogy meg kellett megint műteni!
most minden kezdődik elölről...remélem több ilyen nem lesz!
-
*Csibi*
csendes tag
Értem!Köszönöm!! Megpróbálok pihenni...csak sajnos úgy érzem egyre rosszabb...tegnap is rossz volt...ma még annál is rosszabb...remélem holnaptól már csak javulni fog!
csibi -
*Csibi*
csendes tag
Sziasztok!
Nekem csütörtökön - ma 5. napja - vették ki a mandulámat! Eddig a tegnapi nap volt a legrosszabb, de ma éjjel már csak 1x ébredtem fel arra, hogy fáj. Nagyon félek a sebleeséstől, mert azt olvastam kb most lesz...Az milyen???Lehet érezni???Fáj???Vérzik???Vagy milyen?Nagyon félek léccci írjatok, hogy kinek milyen volt!Előre is köszi Csibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest