- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
válasz
Poppy22 #2206 üzenetére
Helló!
Hát a kis csonkról nem tudok nyilatkozni, de kérdezz rá a dokinál.Másik:
Hazajöttem, gyógyulgatok erre megfáztam valahol vagy elkaptam valamit....
A torkom türhető, ma már nem vettem be fájdalomcsillapitót. Nem azt mondom hogy nem fáj, de ilyen mérsékelt fájdalom miatt nem veszek be semmit. Viszont péntek este óta el van dugulva az orrom, taknyolok. Áldom az eget, hogy köhögni nem köhögök. Lázam nincs, csak egy nagyon minimális hőemelkedés. Most ilyenkor innék forró teát (de az a mandulamütét után nem jó), de hideg vizet is innék. Szerencsére elkezdett ürülni belőlem rendesen (egész nap fújom az orrom). Ilyenkor sebezhetőbb a szervezet és sikerült belefuntom valamibe. Az egyik cérna lejött, nyelés fáj, de már össze sem lehet hasonlitani a hét eleji érzéssel...
Remélem 1-2 nap és kimegy belőlem az a hülye náthaszerü tünetegyüttes és folytathatom a gyógyulgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged