Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hanee

senior tag

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy amikor ti megműttettétek magatokat előtte mennyire volt gáz a mandulátok?
    Nekem a télen volt egy kisebb betegség-sorozatom, ami kiderült, hogy streptococcus fertőzéstől volt, és persze állandóan visszagyulladt a torkom.. úgy igazán a mandulám csak egyszer gyulladt be, de akkor, amikor elmentem vele a gégészetre, az orvos azt mondta, hogy az antibiotikum kúra után ad egy beutalót a korházba mandulaműtétre :U
    Persze én azóta sem mentem vissza, mert egyrészt rohadtul nem akarom hogy kivegyék a mandulámat, másrészt félek is egy ilyen műtéttől, harmadrészt nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ténylg ki kéne vetetni. Azóta semmi bajom nem volt, még egy kis torokfájás sem, hogy a bacit kikezelték belőlem. Azért egy picikét váladékos a torkom, de a fene sem tudja hogy ez betudható-e ennek, mert van egy bölcsödés kislányom, aki állandóan hazahoz valami takonykórt a bölcsiből, mert néhány szülő betegen is behordja a gyerekét..
    Szóval a tanácsotokat szeretném kérni, szerintetek merre lépjek? Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nekem ki kell vetetnem a mandulámat, életemben talán 3x volt konkrétan a mandulám begyulladva.. persze a doki amikor ott voltam azt mondta, hogy gócos meg ronda.. dehát gyulladtan nem csoda.. Van esély, hogy ez meggyógyult és nem fog előjönni? Mi történik ha mégsem műttetem meg?

Köszi előre is a tanácsokat :)

hanee

Új hozzászólás Aktív témák