Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• temab

újonc

Sziasztok!

39-éves férfi vagyok és juli. 8-án vették ki a mandulámat és még mindig van egy kellemetlen érzésem, néha erősebben máskor enyhébb. Mintha valami volna a torkomban vagy nem is tudom pontosan eldönteni hogy hol, csak mintha le kellene nyelni de nem megy. Inkább a bal felemen érzem és olyankor a bal fülem is fáj és mintha be lenne dugulva. Ezért gondoltam hogy utána nézek a neten és úgy bukkantam erre az oldalra ahol látom elég sok frissen műtött velem hasanló szenvedő van és volt. Engem altattak és nem bánom mert nagyon laza volt semmi problémám nem volt utána sem hányinger sem száj fájás csak a vele járó normális fájdalmak, már amennyire normális lehet egy fájdalom. Azt tudom mondani hogy aki teheti inkább vizet igyék és óvakodjon az édestől mert én csak a hideg vizet tudom meginni és így teát meg édes leveket ittam és nagyon kezdtek fájni a fogaim egypár nap múlva. A harmadik napon repülni is tudtam volna de a negyedik nap délutánjától a hatodik napig azt hittem megvadulok. :W
    A nyeléskor mintha a kést szúrták volna a nyakamba és minden kajától égett. napi két fájdalom csillapítóval elvoltam inkább kajálás után vettem be mert ahhoz lóerők kellettek. A legrosszabb az volt hogy nagyon éhes voltam már de amikor enni kellet sírni tudtam volna. :O Hosszabb beszélgetés nagyon nem ment, pedig már az első perctől tudtam beszélni ahogy kihoztak és felébredtem. Aztán lassan napról napra alakult a dolog kb. két hét után éreztem hogy könnyebb az evés addig a vízből sem tudtam egyszerre egy kortynál többet lenyelni. Hát nem volt könnyű de ki lehet bírni. Akire ezután vár a dolog ne csüggedjen és ne halogassa ha muszáj, és én az altatást javaslom. Bemész, a filmet elvágják és mire felébredsz túl vagy rajta. Semmi trauma meg rossz emlékek a műtét idejéről. Amúgy most jól vagyok, azt mondhatom csak nem tudom mire vélni azt a furcsa dolgot amit érzek és nagyon bosszant. Talán a nyelvcsapom szórakozik. Úgyhogy ha van valakinek hasonló problémája kérem írjon két sort főleg ha tudja az okát és a megoldást is rá. Olvastam más oldalakon a hajhullás problémát: nekem is van, talán most megoldódik tőle. Gyógyulást kívánok mindenkinek, a frissen műtötteknek kitartást. Sok folyadék, nem hajolni, kerülni a meleget, a túl meleg és hideg dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák