- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, a Mageia is felment múltkor, és használom is azóta.
Teljesen jó kis disztro.
Az installer* nem látta a Broadcom B43 wifi-t, de egyik disztro sem szokta látni, szal ezen nem lepődtem meg.
Viszont install után, amikor először bootolt, kiírta valami köztes képernyőn, hogy éppen build-eli a Broadcom wifi drivert.
És ezután máris volt wifi. Ez nekem szimpi húzás volt nagyon, hogy nem nekem kellett kitúrni a doksikból.
Az alapértelmezett XFCE beállítás kifejezetten praktikus, alig kellett valamit hangolnom rajta.Azóta jött pár frissítés, de nem sok, nagyjából debian léptékű.
Eddig nagyon tetszik, minden nekem fontos progi megvan a tárolóban, nem a legújabb verziók, de a debian stable-nál egy kicsivel frissebbek.
Majd írok még, ha lesznek tapasztalatok.
* - az installer amúgy 1366*778-as felbontáson eléggé szét van csúszva, de használható, és a package kiválasztós rész is furán működött nálam, jobb alapbeállításon hagyni, mert a custom rész számomra érthetetlenül viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest