- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Lenne egy kérdésem a két monitorral kapcsolatban. Nálad engedélyezve van a lilo alatti grafikus felület? Mert mikor bekapcsolom attól a pillanattól kezdve buffer hibára hivatkozva megszünik a grafikus felület a linux alatt. Tehát még a különböző hardverek betöltése megy addig van normálisan kép, s mind folyamat ok, de mikor jönne e bejelentkező kép akkor minden elsötétül. már a felhasználót sem látom. De dolgozik a masina, mert a num lock led kivillan s a vincsi is dolgozik egy picit még.
-
Met30
tag
Sikerült nekem is megoldani a problémát. Néhány csomag hiányzott ''csupán''. A következő link alapján azonban minden ok már
Bővebben: link
Aki Ati kártyával rndelkezik annak tudom ajánlani, hogy olvassa át, mert tanulságos.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest