Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester
aktív tag
válasz
Protezis #221 üzenetére
Nekem is a 10.1 van fent most, és egy 10 is van egy másik gépemen. Telepítéskor én mindig a custom disk partitioning-et választottam, és ott kiválasztottam melyik vinyóra és melyik partícióra telepítsam, ha kell, akkor onnan partícionáltam és utánna formáztam. A telepítés végen pedig az összegzés - ha jól emlékszem ez a neve - lépésnél a legelső menüpont a boot loader helye. ott van mellette a beállítás gomb, arra katt, majdott átálítod tetszés szerint.
Ha esetleg gond van így is vele - nekem volt ilyen, akkor egy live cd-ről bootolva és felmountolva a már feltelepített rendszert a live cd könyvtárstruktúrájába is helyrerakható a lilo, ha valami el lenne rontva. (grubot nem ismerem, nekem jó még a lilo is.)
Mondjuk jó lenne, ha pontosan le tudnád írni, hogy mi az üzenet a hda7-tel.
Bejelentkezést hogy érted, hogy nem megy? Lilo egyáltalán nem indul, vagy eljutsz a login részig és ott van a hiba? Ha a lilo nem is jelenik meg, akkor esetleg lehet az a gond, hogy nem az a vinyó az első a boot sorrendben, vagy a partíció, amelyik a lilo-t tartalmazza, nem aktív. Ebben az esetben megoldás lehet, hogy a hda MBR részére telepíted a lilót. (multi bootos is lehet) Ha gondod lenne vele, onnan egy fdisk /mbr -rel leszedheted nyom nélkül. (vagy winxp javító konzolja alól fixmbr és fixboot utasításokkal.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest