- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Nekem is lenne ismét problémám a Mandrake-kel.
Próbáltam néhány programot feltenni, de mindenütt csomag-függőségi probléma volt. Mikor megtaláltam a hiányzó csomagot, letöltöttem s telepítettem, az újabb csomagokat kért. Amikor aztán sikerült volna minden, akkor meg helytelen aláírás miatt nem tudtam befelyezni a telepítést. Ekkor feltettem a 10.1-es verziót, hátha ez ok. De az eredmény ugyanaz. Az említett programok a superkaramba - kimondottan 10.1-re való rpm, cdcat s még jónéhány. Az amsn nem enged nyelvet választani, s ez is helytelen aláírást ad hibaüzenetnek. Az OpenOffice 1.1.4 hu szintén hibát ad a végén. Bár utóbbi kettő elindul de nem tökéletes a működésük. Valaki tudna esetleg a hasonló problémákra megoldást?
Ja s még egy olyan kérdésem lenne, hogy új felszint - theme - hogyn lehet betenni a KDE vagy a Window Maker alá?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest