Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Gondoltam én is kipróbálom a Mandrake 10.0-t. S az első tapasztalataim pozitívak. Viszont lenne néhány hardveres beállítás, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Az első az a videókártya. Egy ATI Radeon 9600 SE -m van. Két monitort használok. De a linux alatt a második - ami a DVI kimeneten van - nem működik. A beállításoknál azt írja, a kártya nem támogatja a többmonitoros üzemmódot. Feltettem az ATI oldalán található fglrx-es drivert. Ha viszont ezt állítom be, a szinmélyéget átállítja 24 bitre - a 16 eltünik - s így a grafikus felület megszünik létezni. Hogy tudnám beállítani, hogy a 3d és a két monitor is menjen.
A másik kérdésem a webkamera lenne. Egy egyszerű Trust cam-om van. A hardvereknél azt írja, hogy rendesen megy, de nem tudom milyen progival lehetne megnézni. Erre lenne valakinek ötlete?
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest