Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Nem tudok sajna hozzászólni, mert ADSL-hez síkhülye vagyok, kábelmodemet ettem már, de ott nincsenek ilyen konnektálós gondok :) De egy upot adok én is.
-
eddie303
őstag
Próbáld ki a Knoppix-ot is, kár kihagyni, a világ leghordozhatóbb multimédiás linuxa :) S adjatok egy nagy hurrát, mert közben észre se vettem s fanatikus tag lettem :))
-
eddie303
őstag
IRIX-el nem értek egyet, olvastam róla egysmást, mondjuk azóta biztos kijavították, de akkora biztonsági rés volt rajta, mint az ózonlyuk :) Bár nem láttam soha, azért megnézném SunOS-el együtt. FreeBSD-m van, megint biztonsági szita, meg egy egész katasztrófa rájönni, hogy mi hogy van, pl. eth0 helyett fxp0 ;)
-
eddie303
őstag
Nem tudnám megmondani, hasonlítani biztos hasonlít, ha másban nem, KDE-ben. UHU-t sajna nem volt alkalmam használni, Mandrake meg a 8.2-es volt utoljára a kezemben az meg nem volt nagy eresztés. A SuSE meg elég egyedi a yast miatt, az meg eléggé egyszerüvé teszi bekonfigurálni.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Építő/felújító topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest