Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Nem tudok sajna hozzászólni, mert ADSL-hez síkhülye vagyok, kábelmodemet ettem már, de ott nincsenek ilyen konnektálós gondok :) De egy upot adok én is.
-
eddie303
őstag
Próbáld ki a Knoppix-ot is, kár kihagyni, a világ leghordozhatóbb multimédiás linuxa :) S adjatok egy nagy hurrát, mert közben észre se vettem s fanatikus tag lettem :))
-
eddie303
őstag
IRIX-el nem értek egyet, olvastam róla egysmást, mondjuk azóta biztos kijavították, de akkora biztonsági rés volt rajta, mint az ózonlyuk :) Bár nem láttam soha, azért megnézném SunOS-el együtt. FreeBSD-m van, megint biztonsági szita, meg egy egész katasztrófa rájönni, hogy mi hogy van, pl. eth0 helyett fxp0 ;)
-
eddie303
őstag
Nem tudnám megmondani, hasonlítani biztos hasonlít, ha másban nem, KDE-ben. UHU-t sajna nem volt alkalmam használni, Mandrake meg a 8.2-es volt utoljára a kezemben az meg nem volt nagy eresztés. A SuSE meg elég egyedi a yast miatt, az meg eléggé egyszerüvé teszi bekonfigurálni.
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Windows 11
- Napelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest